ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Aan de slag als logistieke bijstuurder voor NS in Utrecht

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Of er nou vertraging is omdat het keihard stormt, er plots twee meter sneeuw valt of er een eigenwijze koe op het spoor staat; op het RBC in Utrecht zorgen ze dat de treinen blijven rijden. Wil jij als Logistiek Bijstuurder hieraan bijdragen met het bijsturen van treinpersoneel? Vind je het niet erg om wisselende diensten te draaien en krijg jij een kick van verschillende werklocaties? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?

  Vertraging met de trein komt helaas bij iedereen wel eens voor. Gelukkig bestaat het Regionaal Bijsturingscentrum. Hier werken teams 24/7 om onvoorziene omstandigheden op het spoor in goede banen te leiden. Voor het RBC in Utrecht van NS zijn wij op zoek naar logistieke bijstuurders. In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk om de vertragingen die in jouw gebied ontstaan op te lossen en de doorstroming te waarborgen op de knooppunten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het aansturen van machinisten, communiceer je met andere aanbieders op het spoor en andere procesleiders. Hierbij maak je onder andere gebruik van een digitaal programma dat speciaal voor NS is ontworpen. Uitstekende heldere communicatie is in deze functie van essentieel belang.

  Vroege-, late- en nachtdiensten draaien vind jij juist een uitdaging en werken op verschillende locaties is voor jou geen probleem. Je wordt namelijk ingewerkt in Utrecht, maar kan daarna op verschillende locaties aan de slag. Zo kan je zowel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle diensten gaan draaien! Eigen vervoer is hierbij een harde eis. 

  Voor de functie is relevante werkervaring geen harde eis. Je doorloopt namelijk een betaald opleidingstraject van 8 weken waarbij je alle ins- en outs uitgelegd zal krijgen, zo word je exprert in het bijsturen! Wel zijn affiniteit met logistiek, een hoog analytisch vermogen en het hoofd koel houden in hectische situaties persoonskenmerken die jou typeren! 

  Meer weten over hoe het achter de schermen bij NS gaat? Check dit filmpje: 

  Wat wij bieden:

  • Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen bij één van de grootste vervoersbedrijven van Nederland;
  • Je krijgt de kans je te profileren binnen een hectische logistieke wereld;
  • Je krijgt een betaalde training van 8 weken waarbij alles wordt uitgelegd over het logistieke proces van NS. Daarna krijg je een persoonlijke mentor die je begeleidt;
  • Je krijgt een veelzijdige, fulltime functie met kans op overname;
  • Je komt in een inspirerende werkomgeving met ervaren collega's;
  • Je krijgt een basis salaris van €2.100;
  • Daarbij komen ook nog toeslagen voor onregelmatige werktijden!

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je bent bereid om te werken in 24/7 diensten en hebt geen specifieke roostervoorkeuren;
  • Je bent aantoonbaar analytisch sterk en communicatief vaardig;
  • Je bent bereid om op verschillende locaties te werken;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer