ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager

Over de vacature


Regio Noord of Zuid | Accountmanager | Bachelor in gerelateerd gebied | 5 jaar relevante ervaring | ICT

Over de organisatie
Entropia Digital levert betrouwbare missie- en bedrijf kritische communicatie aan professionele gebruikers via hun eigen netwerk met 100% landelijke dekking. Dat doen zij met een sterk team van professionele mensen vanuit Brugge, Moordrecht en London in combinatie met hun Business Partners. De uitgangspunten die zij hierbij hanteren zijn: het beste netwerk, de beste service organisatie en een zeer laagdrempelig producten- en dienstenportfolio. Vanuit Nederland werken zij met 25 medewerkers en richten zich op o.a. de NUTS bedrijven, beveiligingsbedrijven en de evenementenbranche.

Jouw nieuwe functie
Als Accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Entropia. Je beheert bestaande klanten en bouwt deze verder uit en daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe klanten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen op het landelijke netwerk binnen jouw regio. Als Accountmanager bij Entropia verkoop je een dienstenpakket en ben je dus in staat om middels consultative selling prospects te benaderen, enthousiasmeren en vervolgens klant te maken. Het zijn vaak complexe deals met een looptijd van 3 tot 9 maanden, geduld en uithoudingsvermogen zijn dus noodzakelijk om succesvol te zijn in deze functie. Verder zorg je voor een correcte en volledige verwerking van de klantgegevens in het verkooprelatiebestand. Je rapporteert aan de Sales directeur.

Jouw profiel
We zoeken een ondernemende, gedreven, communicatief vaardige, daadkrachtige en resultaatgerichte Accountmanager die in staat is om een stijging van de omzet in zijn regio te realiseren en een verdere bijdrage te leveren aan de klanttevredenheid. Je beschikt over een bachelor diploma richting Commerciële Economie of een technische/telecom opleiding. Je hebt (ICT) technische affiniteit en kan goed zelfstandig te werk gaan. Daarnaast heb je een succesvol sales track record van minimaal 5 jaar als Accountmanager. Je bent woonachtig in regio Zuid (Brabant/Limburg) of regio Noord (Overijssel/Drenthe).

De arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige functie als Accountmanager binnen een concurrerende markt waarin Entropia de enige is met een eigen netwerk met 100% landelijke dekking. Ze bieden een goed en compleet arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder ook een auto, telefoon en laptop.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb jij interesse in deze Accountmanager vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar jij bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.


Vergelijkbare vacatures