ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager

Over de vacature

Vacature omschrijving

Droom jij ook wel eens van een baan waarin jij je eigen plan kan trekken?

Dan hebben wij voor jou een gave werkplek vrij op onze vestiging in Apeldoorn! Bij Etmaal geen lijstjes die afgewerkt moeten worden, maar bij ons draait het om mensen. Jouw doel is om de juiste persoon te vinden voor de juiste werkplek en organisatie. En hoe je dat gaat doen? Daarover ben jij je eigen regisseur.  Jij krijgt de ruimte en vrijheid om een eigen invulling te geven aan jouw functie.

Etmaal is een groeiend technisch detacheringsbureau met 2 vestigingen in Almelo en Apeldoorn met 100 gedetacheerde collega’s. Als specialist in onze branche hebben we in de loop der jaren een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd. We zoeken voor onze opdrachtgevers goed gekwalificeerde collega’s in de branches infra, energietechniek en installatietechniek/ werktuigbouw.

In deze tijd van krapte in de markt van technici vergt dat veel creativiteit en ondernemerschap van ons. De juiste persoon op het juiste project; dat is de uitdaging! En na de plaatsing houdt het niet op; de gedetacheerde wordt door jou begeleidt zodat hij zich goed ontwikkelt in zijn vak en zich goed voelt op zijn werkplek. Omdat je makkelijk met mensen omgaat, zorg je er op een natuurlijke manier voor, dat onze gedetacheerde collega’s hun ei bij jou kwijt kunnen en weet je ze aan ons te binden.

We hebben geen lijst met karaktereigenschappen waaraan onze toekomstige collega zal moeten voldoen, een stuk ervaring maakt het wel een stuk aantrekkelijker. Want we denken dat iedereen dit op zijn eigen manier kan doen. Wel hebben we natuurlijk een aantal doelen, maar het is aan jou hoe jij die doelen gaat bereiken. En wat hebben we jou te bieden? Veel vrijheid dus. En een groep enthousiaste jonge collega’s, een auto van de zaak en een uitstekend salaris. Spreekt dit jou aan? Laat ons dan weten waarom je denkt dat jij klaar bent voor de sprong. Graag horen we van jou waarom jij denkt dat je bij ons past!

Solliciteer direct


Vergelijkbare vacatures