ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager Informatiemanagement/ ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

In de rol van accountmanager Informatiemanagement ben jij verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen opdracht en professional binnen het vakgebied ICT. Door je inhoudelijke kennis ben jij voor de opdrachtgever de ideale sparringpartner op het gebied van tijdelijke inhuur. Als accountmanager neem jij een adviserende rol aan. Samen met je recruiter sta je voor zowel de opdrachtgever als de professional klaar om snel en accuraat te handelen wanneer een aanvraag binnen komt en ben je zelf continu opzoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Sales zit in je bloed! Je hebt een pro actieve houding en schroomt niet de telefoon te pakken om afspraken te maken. Jij hebt het liefst de touwtjes in eigen handen. What's in it for you? Een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiende vestiging en team. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket, marktconform salaris, leaseauto en de mogelijkheid deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Deelname aan de pensioenregeling , vakantietoeslag en een aantrekkelijke bonusregeling.

Functie-eisen

  • HBO diploma
  • Je bent zelfstandig, proactief, klantgericht en communicatief vaardig
  • Je hebt een passie voor ICT en/of aantoonbare ervaring met sales
  • Je bent fulltime beschikbaar

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3143- 311 7010