ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager Online Fulltime

Over de vacature

Functieomschrijving

Wil jij ook meewerken aan gave internetprojecten? Waarmee woningcorporaties hun klanten online bedienen? Waar innovatie en online centraal staan? Waar je elke dag de mogelijkheden van online dienstverlening ziet groeien? Waar ProImpact klanten én corporatiemedewerkers online zelfredzaam maken? Dan ben je bij ProImpact op het juiste adres!

Wij zoeken een enthousiaste accountmanager!

De accountmanager zorgt ervoor dat de wensen van onze klanten goed vertaalt worden naar een geweldige online oplossing. Tevens draagt hij/zij zorg voor klanttevredenheid. Onze accountmanager werkt resultaatgericht en is communicatief sterk. Hij/zij beheert en behoudt een portefeuille van nieuwe en bestaande klanten.

De accountmanager kent het internet uitstekend en is op de hoogte van de laatste mogelijkheden. De accountmanager heeft oog voor de klant, kent en verdiept zich in de klant en weet wat er speelt bij onze klant. Daarnaast is de accountmanager een sparringpartner voor de andere medewerkers van ProImpact en levert een bijdrage in het verder ontwikkelen van producten en concepten. De accountmanager vertegenwoordigt ProImpact op zakelijke gelegenheden zoals recepties en andere evenementen. De accountmanager is een belangrijk gezicht van ProImpact.

Functie-eisen

De accountmanager heeft de volgende taken:
- het Initiëren en bewaken van het verkoopproces;
- het inventariseren en vaststellen van budgetten van gevraagde functionaliteit en deze verwerken in offertes;
- het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten;
- het behandelen van programma’s van eisen bij aanbestedingstrajecten;
- het geven van presentaties en demonstraties;
- het signaleren van behoeften in de markt en bij onze klanten;
- het bijhouden van CRM en contact onderhouden met partners over verkoopkansen en evenementen;
- ProImpact vertegenwoordigen tijdens evenementen.

Wij zoeken deze vaardigheden:
Goed kunnen netwerken, presenteren, communiceren, sterke verbale communicatie, commerciële proactieve houding, een accurate scherpe blik, een kei in relatiebeheer, uitstekend de online behoeften kunnen inventariseren, resultaat gericht zijn, salesdriven.

Wij bieden:
- dynamische en professionele werkomgeving;
- ruimte voor initiatief en voorstellen voor nieuwe technologieën c.q. toepassingen;
- creatieve en stimulerende omgeving waar kennisdeling hoog in het vaandel staat;
- een uitstekende werksfeer in een dynamisch team;
- uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- een auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel

ProImpact is in 1998 opgericht en had tot 2009 de focus op Beeldschermcommunicatie. Anno 2016 staat ProImpact voor Online dienstverlening. Wij zijn onderdeel van NCCW. De afgelopen jaren hebben wij een duidelijke visie op Online dienstverlening ontwikkeld, met name gericht op de volkshuisvesting en woningcorporaties. Wij leveren websites, portals en allerlei andere web-oplossingen.

Onze aanpak is erop gericht om e-corporaties te realiseren en begeleiden in het gehele traject; functioneel ontwerp, productie, training, strategische toepassing, onderhoud en innovatie. De (standaard) oplossingen van ProImpact maakt de interactie tussen corporatie en (potentiele) huurder inzichtelijk en daarmee de huurder en de corporatiemedewerker online zelfredzaam.

Wij denken Online!Vergelijkbare vacatures