ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager Supplies

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Accountmanager Supplies ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van kantoorartikelen. Je kan hierbij denken aan toners en printpapier. Je zal deze producten telefonisch verkopen aan zowel bestaande, als nieuwe klanten. Binnen deze functie krijg je de vrijheid om je creativiteit in te zetten op het gebied van sales (door bijvoorbeeld marketingacties). Dit wordt door de opdrachtgever zeker gewaardeerd. Je gaat zelf de onderhandeling aan met klanten en uiteindelijk sluit je contracten af. Je klantenportfolio is divers, je bent beheerder van kleine en grote klanten en je krijgt een rayon toegewezen waarin je werkzaam bent. Binnen dit rayon ben jij verantwoordelijk voor je eigen kwalitatieve en kwantitatieve jaardoelstellingen. Naast het verkopen van kantoorartikelen ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, e-mail beantwoorden en je eigen administratie. Je bent regelmatig in contact met de buitendienst om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Functie-eisen

Als Accountmanager Supplies beschik jij over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een goede ervaring met het MS Office pakket
  • Je bent een winnaar en durft telefonisch om de deal te vragen
  • Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend
  • Je hebt een klantgerichte instelling en denkt altijd in oplossingen
  • Je woont in een straal van maximaal 30km van Woerden 

Het salaris ligt tussen de EUR 1.700 – 1.900 bruto per maand en op het moment dat je de targets haalt, krijg je bonussen! Je hebt 25 vakantiedagen en je komt te werken in een jong en ambitieus team waarbij je volop jezelf kan ontwikkelen en doorgroeien tot de mogelijkheden behoord!

Bedrijfsprofiel

De organisatie is gespecialiseerd in de verkoop van kopieermachines, documentprocessing en printeroplossingen. Deze jonge en dynamische organisatie biedt je ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen. Intensieve interne en externe trainingen geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt trainingen op het gebied van sales, productkennis en organisatiebreed. Trainingen on the job geven je ook de kans om je sales talent verder te ontwikkelen. Heb je alles snel onder de knie? In dat geval is er ruimte om door te groeien binnen de organisatie.