ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Accountmanager Zorg

Over de vacature

Functieomschrijving

Werkgever is een belangrijke speler in het leveren en creëren van bedrijfskritieke communicatieoplossingen in de zorg. Hecht grote waarde aan maximale veiligheid van personen en hun omgeving. Core business is leveren van maatwerkoplossingen aan zorginstellingen, daarnaast ook zakelijke dienstverlening en overige industrieën. Internationaal karakter, kantoor Benelux telt +/- 300 m/v. Actief in een veranderlijke markt, waarin werkgever ambitieuze groeidoelstellingen heeft vastgesteld. Belangrijkste doelstelling is de transitie van een productgerichte naar dienstgerichte organisatie. Cultuur laat zich omschrijven als ambitieus en innovatief, waar groei en ontwikkeling voorop staan.

Accountmanager Zorg is verantwoordelijk voor de salesactiviteiten in de VZ & GGZ, landelijke dekking. Organisatie zit in een overgangsfase en wil gezien worden als Zorg- ICT dienstverlener. Waar je voorheen met een facilitair/ICT manager in gesprek ging, voer je nu complexe sales gesprekken binnen een brede DMU met tevens de zorgverantwoordelijken. Realiseren van verkoopdoelstellingen, inventariseren en creëren van behoeften, en bedenken, verwoorden en presenteren van de doorgaans complexe oplossing en uiteindelijk de deal te sluiten. Salestrajecten zijn vrij lang, verschillen van 3 maanden tot een jaar. Accountmanager heeft affiniteit met het belang van veiligheid binnen de zorg en waarborgt ten alle tijden de kwaliteit hiervan.       

Functie-eisen

Geschikte kandidaat heeft tenminste drie jaar succesvolle saleservaring in de zorgbranche. Affiniteit  met technologie is een pré. Afgeronde HBO/WO-opleiding. Ervaring in conceptuele verkoop gericht op lange termijn relaties, zowel bij nieuwe als bij bestaande klanten. Pro-actief en zelfstandig werkend in een dynamisch team. 

Aanbod

-          Goed vast salaris

-          Aantrekkelijke bonusregeling

-          Auto + tankpas

-          Laptop, telefoon

-          Pensioenregeling

-          25 vakantiedagen + 13 ADV

-          Diverse opleidingsmogelijkheden