ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Administratief Medewerker gezocht bij Nationale-Nederlanden in Ede

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Heb je ervaring met administratief werk en ervaring in het klantcontact? Heb je ervaring met incassowerkzaamheden en ben jij per direct op zoek naar een fulltime baan? Mooi, want dan hebben wij een leuke vacature voor je. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?

  Voor Nationale-Nederlanden in Ede zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Premiebeheer die minimaal 36 uur per week de afdeling wilt ondersteunen met verschillende administratieve werkzaamheden.

  De afdeling Premiebeheer zit midden in de migraties van Legacy naar Target en de medewerkers werken in beide omgevingen. Momenteel wordt er gewerkt aan een Greenfield waarbij de meest optimale incassoafdeling in het klein wordt neergezet. Ook loopt er een Paperless Incasso Actie waarbij klanten worden benaderd om af te stappen van papieren facturen. Gezien al deze veranderingen en complexiteit zoeken we iemand die snel zaken op kan pakken, ervaring heeft met incassowerkzaamheden en het systeem SAP.

  Deze functie is voornamelijk administratief van aard. Denk hierbij aan het verwerken van mutaties en het brieven ter bevestiging sturen. Ook ben je verantwoordelijk voor een stuk klantcontact. Klanten kunnen bellen over hun factuur, het wijzigen van hun gegevens of het afspreken van een betalingsregeling. Aan de hand van de werkinstructie maak je afspraken met de klant. 

  Heb jij dus al enige administratieve werkervaring opgedaan, werk je nauwkeurig en secuur én pak je dingen snel op? Ben je daarnaast vanaf 11 februari voor minimaal 36 uur beschikbaar en kan je niet wachten om werkervaring op te doen bij deze toonaangevende werkgever? Wacht dat niet langer en solliciteer direct!

  Wat wij bieden:

  • Een unieke kans werkervaring op te doen bij een toonaangevende werkgever;
  • Een bruto uurloon van €12,72;
  • Reiskostenvergoeding.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt ervaring met incassowerkzaamheden;
  • Je hebt ervaring met het systeem SAP;
  • Je bent snel en handig met computers;
  • Je bent leergierig, stressbestendig en een teamplayer.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer