ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur Assetmanagement

Over de vacature

Vacature omschrijving

Adviseur Assetmanagement

Wat ga je doen?

Ons waterleidingnet van 18.000 kilometer lengte in optimale conditie houden, daar werken we bij Brabant Water continu aan. Hierbij is het essentieel dat we ons Assetmanagement blijven professionaliseren. Daar kunnen we jouw advies goed bij gebruiken.

Als adviseur Assetmanagement heb je een verantwoordelijke rol. Je adviseert onder andere over het beheren, onderhouden en vervangen van ons distributienetwerk. Je voert grondige analyses uit op assetprestatie en de kosten hiervan en komt met verbetervoorstellen. Je ondersteunt de regio’s met het beheer, bewaken en optimaliseren van de onderhoudswerkprocessen. Verder houd je de ontwikkelingen in je werkveld en rondom onderzoek & innovatie nauwkeurig in de gaten en lever je waar nodig jouw bijdrage. Van jouw projecten bewaak je de voortgang, kwaliteit, kwantiteit en het kostenniveau.

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar een ervaren engineer binnen de watersector óf een net afgestudeerd engineer waarbij Assetmanagement een belangrijk onderdeel was van de studie.

Ervaren engineer

Je hebt zo’n vijf jaar ervaring als engineer in de Watersector. Je hebt een technisch hbo of wo-diploma. Je bent ervan overtuigd dat Assetmanagement van essentieel belang is voor een waterbedrijf, en wilt je daarin specialiseren. Je bent iemand die zich in de materie vastbijt; probleemanalyse is dan ook één van jouw kerncompetenties. Je weet mensen te overtuigen met jouw vakkennis. Ervaring met GIS en Data analyse vraagstukken is een pre.

Enthousiaste starter

Je hebt een technisch hbo of wo-diploma. Tijdens jouw studie heb je je verder verdiept in Assetmanagement. Je bent iemand die zich in de materie vastbijt; probleemanalyse is dan ook één van jouw kerncompetenties. Je weet mensen te overtuigen met jouw vakkennis.

Wat hebben we je te bieden?

Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Brabant Water kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van jouw ervaring word je ingeschaald in schaal 9 (€ 2707,- tot € 3870,- bruto per maand) of schaal 10 (€ 3057,- tot € 4367,- bruto per maand). Naast dit vaste salaris krijg je een persoonlijk budget van circa 22% (inclusief vakantiegeld). Daarvan kun je o.a. extra geld sparen, je salaris verhogen of extra verlof kopen. Uiteraard bieden we volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wat wordt je werkomgeving?

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Wij werken aan iets dat er écht toe doet. Water is immers de bron van ons bestaan. Ruim 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. 

De afdeling Distributie Advies is een team van professionals dat continu bezig is om de drinkwatervoorziening binnen Brabant Water te verbeteren. Aandachtsgebieden zijn onder andere Assetmanagement, Waterkwaliteit, Onderzoek & Innovatie en IT- ondersteuning voor de distributieprocessen. We werken vanuit het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, maar in samenwerking met de regiokantoren en andere sectoren, waardoor we ook veelvuldig te vinden zijn op onze andere locaties.

Wil je meer weten over deze functie?

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Tico Michels, teammanager afdeling Distributie Advies, telefoonnummer 06 46 11 51 02. Voor meer informatie over de selectieprocedure bel je met Rick van de Meerendonk, adviseur HRM, 073 683 83 13.

Belangstelling voor deze functie?

Reageer dan uiterlijk 29 april via onderstaande 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer