ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur Geo-Informatie

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij altijd helemaal van de kaart en weet je er goed mee om te gaan? Houd jij er van om gebieden uit te pluizen en op een innovatieve manier te werk te gaan? Dan ben jij de Geo-Informatie Adviseur die wij zoeken!

Als Geo-Informatie Adviseur geef je een hele andere betekenis aan landschappen, gebieden en pencelen. Je zorgt er voor dat deze duidelijk in kaart worden gebracht en legt daarnaast verbanden tussen Geo- registraties. Als Geo-Informatie Adviseur dien je als klankbord voor productbeheerders en projectleiders. Daarnaast adviseer je over de rol van Geo-Informatie binnen het stelsel van basisregistraties en ben je bezig met de ontwikkelingen daaromtrent.

Functie-eisen

  • HBO Geodesie / Geo-Informatie of vergelijkbaar
  • minimaal 3 jaar ervaring met stelsel van basisregistraties in relatie met geo-informatie, GIS, geoviewers en geocommunicatie
  • vergelijkbare gemeentelijke ervaring

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3176 - 707 4747