ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur Informatie en Automatisering

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij de Informatie en Automatisering Adviseur met sterk strategisch en tactisch inzicht? Voor een gemeente in de regio Rotterdam ben ik opzoek naar een Informatie en Automatisering Adviseur. Wat doe ik de gehele week? Je houdt je bezig met het opstellen, leiden en realiseren van concrete projecten n.a.v. het uitwerkingsplan informatiebeleid 2016. Wat houdt dat in? Je geeft duidelijke en werkbare adviezen aan afdelingen over vraagstukken. Strategische uitgangspunten vertaal jij op het gebied van informatievoorziening in processen, systemen en applicaties. Je zoekt daarvoor de verbinding binnen de organisatie en kan snel schakelen tussen proces en inhoud. Ook ben je verantwoordelijk voor een solide infrastructuur, maar ook de geautomatiseerde processen voor de diverse afdelingen. Waarom zou ik reageren? Omdat je politiek en maatschappelijk betrokken bent en graag een bijdrage wilt leveren aan een organisatie die voorop gaat in digitaal werken en denken!

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau (bedrijfskundige informatievoorziening)
  • Communicatief vaardig
  • Strategisch en tactisch inzicht
  • Analytisch vermogen
  • Project- en procesmatig kunnen werken
  • Organisatorisch en resultaatgericht

Voldoet u aan deze gestelde functie-eisen dan neem ik u sollicitatie graag in behandeling.

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3110 - 750 6026