ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur Informatievoorziening

Over de vacature

Functieomschrijving

Als informatievoorziening advisuer aan de slag in Brabant? Voor een gemeente in de omgeving Brabant zoek ik een adviseur op het gebied van informatievoorziening. Binnen deze gemeentelijke organisatie werken ruim 200 medewerkers. De ontwikkeling en visie voor klantgericht werken en integrale samenwerking liggen vast in de besturingsfilosofie. De organisatie staat voor een open cultuur, waarin medewerkers ruimte krijgen voor eigenaarschap, eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Klantgerichtheid is een belangrijk speerpunt met als uitgangspunt vraaggericht werken. De organisatie is dynamisch en volop in verandering. Onze kernwaarden zijn: ondernemerschap, samenwerking, maatwerk en regie. De functie We bevinden ons midden in de transformatie naar een iOverheid. En dat gaat in een rap tempo. Als adviseur Informatievoorziening ben jij degene die kansen daarin ziet en onze organisatie enthousiasmeert en begeleidt in deze overgang. Daarvoor moet de informatiehuishouding op orde zijn, verder uitgebouwd worden en adequate ICT-middelen ingezet worden. Zodat we kunnen voldoen aan de eisen die inwoners, bedrijven en ketenpartners nu en in de nabije toekomst aan ons stellen. I&A-strategie, maar ook goede uitvoeringsplannen, zijn middelen die jij inzet om onze doelen te bereiken.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting ICT & Business of bedrijfs- en/of informatiekunde.
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van informatisering en ICT.
  • In staat het vakgebied breed en integraal te overzien.
  • In staat op een heldere en in een voor iedereen begrijpelijke taal te communiceren over je vakgebied.
  • Overtuigende gesprekspartner voor bestuur, management, je collega's en derden.

Voldoet u aan deze gestelde functie-eisen dan neem ik u sollicitatie graag in behandeling.

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +3110 - 750 6026