ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur Projectbeheersing

Over de vacature

Functieomschrijving

Interesse in techniek maar tegelijkertijd ook bezig met het proces? Primaned Projectadvies B.V. zoekt gedreven talenten met affiniteit voor complexe multidisciplinaire projecten en de ambitie om een specialistische en coördinerende rol te vervullen binnen de integrale projectbeheersing!

Als Adviseur Projectbeheersing word je betrokken bij grootschalige multidisciplinaire technische projecten, denk hierbij aan de aanleg van een windmolenpark, bouw van een schip, realisatie van een nieuwe snelweg of een aannemerscombinatie ondersteunen in het winnen van een grote aanbesteding.

Vanuit een coördinerende, sturende en verbindende rol ben jij verantwoordelijk voor de juiste informatie op de beheeraspecten: tijd, geld, middelen en risico’s. 

 • Je werkt samen met ons, het projectteam en de projectmanager aan de realisatie van prachtige projecten.
 • Hierbij adviseer je over het optimale verloop en de voortgang van een project, om dit advies te onderbouwen doe je analyses en bewaak je diverse projectplanningen op verschillende niveaus.
 • Je vertaalt grote hoeveelheden data, informatie en functionele eisen naar werkzaamheden, werkpakketten en oplossingen.
 • Om het heden te bewaken of bij te sturen, prognoses te maken of om geleverde prestaties te beoordelen stel je periodieke (management-)rapportages op.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of  WO opleiding in een technische en/of bedrijfskundige richting;
 • Je hebt stage of werkervaring opgedaan in projectmatige omgevingen;
 • Je vindt het leuk om ingewikkelde puzzels te analyseren en innovatieve oplossingen te bedenken en;
 • Je bent niet bang om hiervoor een computer met bijbehorende software te gebruiken;
 • Je woont in de randstad en bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent te beschrijven als een gedreven, communicatief, leergierig en technisch talent.

Bedrijfsprofiel

We zijn een jonge specialistische adviesorganisatie met de focus op het realiseren van prachtige, grote, complexe en veelal multidisciplinaire projecten. Dit doen wij door de inzet van onze kennis en specialisatie op het gebied van integrale projectbeheersing. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers ondersteunen en begeleiden bij het inrichten en implementeren van integrale tender- en projectplanningen, project portfoliomanagement en het uitvoeren van risicoanalyses. We zijn te vinden in uiteenlopende maar vooral uitdagende technische omgevingen in verschillende fases van projecten, van tender tot uitvoering! Maar ook grote infrastructurele projecten, de overheid, bouw of de offshore wind behoren tot ons speelveld. Kortom, onze opdrachtgevers en type projecten zijn zeer divers!

De laatste jaren zijn wij gegroeid tot een organisatie waarbij we dagelijks met 80 collega’s een belangrijke bijdrage leveren aan de prachtige projecten in en rondom Nederland!

Word jij onze nieuwe collega? 
 

Arbeidsvoorwaarden
Allereerst bieden we je de kans om te werken binnen onze prachtige projectomgevingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om veel aandacht te besteden aan je professionele groei en ontwikkeling. Dit doen wij door het opstellen van persoonlijke leertrajecten, begeleiding en coaching maar ook door je een uitgebreid opleidingspakket aan te bieden.

We vinden het belangrijk dat je, je bij ons “thuis” kunt voelen en we elkaar beter leren kennen! Daarom organiseren we geregeld borrels, uitjes, kennissessies, sportwedstrijden, trainingsweekenden en andere bijeenkomsten.

Ook aan goede arbeidsvoorwaarden hebben we gedacht, je krijgt een uitstekend salaris en tevens de beschikking over een lease auto, iPhone en laptop. Trefwoorden
adviseur, projectbeheersing, project planner, planning, project engineer, projectmanagement, risico manament, projectportfolio, projectteam, tender, technisch, techniek, civiel, organisatorisch, technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, infra, bouwkunde, maritiem, industrie, petrochemie, duurzame energie, primavera, IT, ICT, software
 

Bronsonn ondersteunt Primaned Projectadvies gedurende het werving en selectietraject voor deze functie.Vergelijkbare vacatures