ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Adviseur en projectleider Informatiemanagement

Over de vacature

Functieomschrijving

Talenter biedt een Adviseur en projectleider Informatiemanagement een uitdagende opdracht aan voor 36 uur in de omgeving Groningen. Heb jij ervaring met het adviseren informatie- en gegevensvraagstukken en ben jij in staat op te treden als projectleider bij implementatieprojecten? Heb jij minimaal een HBO, beheers jij Prince2 en 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie? Dan is dit een functie voor jou en nodig ik je uit om te reageren op deze functie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De verschillende organisatie onderdelen gaan herindelen en vormt vanaf 2018 een nieuwe organisatie. Dat betekent dat de informatievoorziening en de automatisering geharmoniseerd moeten worden. In een periode van bijna 1,5 jaar moeten nieuwe applicaties geïmplementeerd worden, bestanden worden geconverteerd en processen worden geharmoniseerd.

In het deelproject I&A van de herindeling worden deze activiteiten opgepakt en is als gevolg van herindeling extra capaciteit nodig.

Als Adviseur en projectleider Informatiemanagement participeer je in dat deelproject. Je werkt nauw samen met je collega adviseurs informatiemanagement, bedrijfskundig adviseurs, functioneel applicatiebeheerders en automatiseringscollega’s.

Wat ga je doen?

  • Je adviseert over informatie- en gegevensvraagstukken;
  • Je treedt op als projectleider en adviseur bij implementatieprojecten en rapporteert over de voortgang;
  • Je bewaakt de samenhang met andere (deel-)projecten en systemen.

FUNCTIE EISEN

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of informatiemanagement;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als informatieadviseur en minimaal 2 jaar als projectleider;
  • Je hebt minimaal 2 ervaring met implementaties en conversies;
  • Je beheerst Prince2 en kunt aantonen dat je volgens deze systematiek kunt werken;
  • Je hebt aantoonbare kennis van de gemeentelijke applicaties en koppelvlakken;
  • Je bent analytisch, initiatiefrijk en onafhankelijk, je kunt goed overtuigen en onderhandelen, je hebt een goed inlevingsvermogen en goede contactuele vaardigheden.

AANBOD

Werken bij Talenter biedt de mogelijkheid tot veelzijdige ontwikkeling bij diverse opdrachtgevers met de zekerheid van een dienstverband. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg, zowel tijdens als tussen de opdrachten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding-op-maat. Talenter biedt elke medewerker de mogelijkheid tot het kosteloos volgen van diverse trainingen en cursussen die aangeboden worden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, onder andere doen we medewerkers een aantrekkelijk aanbod op het gebied van pensioenen en verzekeringen. Vanzelfsprekend bieden we een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.