ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Advocaat-Medewerker (20-40 uur)

Over de vacature

Vacature omschrijving

(BEGINNEND) ADVOCAAT-MEDEWERKER BIJ LIANCE LAW FIRM

 

Liance Law Firm Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende advocaat (20-40 uur per week) voor haar binnenkort te openen vestiging.

 

Profiel

Je bent een ondernemende advocaat met een afgeronde advocatenstage en 3-4 jaar werkervaring binnen de advocatuur. Je hebt ervaring opgedaan binnen het verbintenissenrecht in brede zin en op het terrein van huur- en onroerend goedrecht. Kennis van het arbeidsrecht is zeker een pre. Daarnaast heb je ruime ervaring en affiniteit met procederen. Liance Law Firm zoekt geen standaard advocaat, maar iemand die op haar of zijn manier extra glans kan geven aan ons kantoor. Je bent proactief, pragmatisch, daadkrachtig, klantgericht en in staat zaken volledig zelfstandig te behandelen. Een goed gevoel voor commercie, humor en kunnen relativeren is een must.

 

Wat wij bieden

Prima arbeidsvoorwaarden, zelfstandigheid (je start als eerste advocaat te Amsterdam bij onze bedrijfsjuristen van Liance) en een steile leercurve in een jong en modern kantoor. Daarnaast is er veel contact met ons kantoor te Curaçao en behoort een korte uitwisseling tot de mogelijkheden. Zowel full-time als part-time is bespreekbaar.

 

Over Liance Law Firm

Liance Law Firm (liance.law) is een nieuw en modern advocatenkantoor met een vestiging in Curaçao en binnenkort ook in Amsterdam. Liance Law Firm is persoonlijk, heeft een pragmatische aanpak en levert oplossingen op maat voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Liance Law Firm heeft een brede praktijk, zowel lokaal als internationaal, met een focus op overeenkomsten, ondernemingsrecht, huur- en onroerend goedrecht, financieel recht, incasso, verzekeringsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht, mededingingsrecht en geschillenbeslechting.

Door onze diversiteit, brede praktijk én verwantschap met Liance Legal bedrijfsjuristen, kunnen cliënten binnen het gehele juridisch spectrum van diensten worden voorzien.

 

Solliciteren

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en een korte toelichting met motivatie per e-mail aan Peter van Dort via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Voor meer informatie over de functie en ons kantoor kun je tussen 14.00 en 18.00 uur contact opnemen met Peter van Dort op 06 – 3808 7804 of per e-mail via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Vertrouwelijke behandeling van jouw sollicitatie is uiteraard gegarandeerd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct