ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Agile functioneel ontwerper bij JF Hillebrand IT

Over de vacature

Functieomschrijving

Om wereldwijd goede services aan onze klanten te kunnen bieden, ontwerpen en ontwikkelen we intern een groot aantal systemen. Dit doen we in multidisciplinaire teams in een scrum setup overgoten met een sausje Scaled Agile Framework (SAFe). Als functioneel ontwerper wordt je onderdeel van zo’n team.

Afhankelijk van het team waarin je terecht komt, kan je jouw tanden zetten in applicatie- (web, windows, of mobile) of integratie ontwikkelingen. Daarnaast zijn we ons als organisatie momenteel aan het heroriënteren op onze customer experience en daarbij behorende applicatielandschap. Hoe dat landschap eruit gaat zien is nog onduidelijk, maar dat we goede analyse capaciteiten in huis nodig hebben is absoluut duidelijk. Dus wellicht is jouw eerste uitdaging gericht op het analyseren van onze toekomstige applicatielandschap.

Om succesvol te zijn in deze positie heb je een sterk analytisch vermogen nodig. Moet je creatief zijn in het bedenken van oplossingen, een échte teamspeler zijn, en beschikken over goede communicatieve vaardigheden (Engelstalig zowel mondeling als schriftelijk). Het is wenselijk dat je meerdere jaren ervaring in een gelijkwaardige positie hebt.

Gevraagd wordt

Naast de reeds genoemde aspecten gelden voor deze functie de volgende eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Ervaring met het opstellen van FO’s
  • Functionele kennis van data normalisatie methodieken
  • Ervaring binnen een Agile/Scrum omgeving
  • Ervaring (pré) of affiniteit met de logistieke sector
  • Ervaring (pré) met grootschalige informatiesystemen en web-applicaties
  • Ervaring (pré) in BPMN

Geboden wordt

JF Hillebrand biedt een prettige werksfeer, uitdagende projecten en een markt conform arbeidsvoorwaarden pakket.

Bedrijfsprofiel

Geen werk zonder drank. Pardon? Ja zeker. Als je bij JF Hillebrand aan de slag gaat, draait je werk eigenlijk alleen maar om drank. Als marktleider vervoeren we jaarlijks meer dan 400.000 containers met drank de wereld over, met alle grote en bekende merken. En dat zijn meer dan 2,5 miljard flessen. Bij een dergelijk complex logistiek traject komt een hoop automatisering kijken. Allemaal 'mission critical' applicaties waar onze collega’s en klanten geen moment zonder kunnen.

Onze klanten en partners zitten verspreid over de gehele wereld. Ze variëren van grote retailers tot grote producenten van alcoholhoudende dranken, tot zeer veel verschillende partijen die betrokken zijn bij de logistieke uitdaging van het vervoer van alcoholhoudende dranken wereldwijd. Onze kantoren zijn in veel landen gepositioneerd waardoor we met bijna alle tijdzones te maken hebben. Dit zorgt voor de nodige technische uitdagingen voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen onze websites.

Voor het ontwikkelproces hanteren wij een groot aantal aspecten van Scrum, waardoor wij elke 3 weken een nieuwe versie van een of meerdere websites opleveren naar productie. Daarbij hanteren wij de OTAP-straat inrichting, waardoor elke oplevering naar productie een hoog kwaliteitsniveau behaald. De 3 wekelijkse cadans zorgt voor focus, hechte samenwerking, veel interessante uitdagingen en ruimte om nieuwe technische concepten te toetsen en structureel door te voeren. Uitgangspunten voor onze scrum-teams zijn multidisciplinair en internationaal.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? JF Hillebrand IT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Agile functioneel ontwerper bij JF Hillebrand IT.