ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Algemeen Directeur - Internationaal

Over de vacature

Functieomschrijving

Gedreven directeur  die zorgdraagt voor verdere omzetgroei en rendement met WFM cloud oplossing voor de (food) retail. Leidt de Europese expansie.

De Vries WFM is specialist in Workforce Management oplossingen voor de retail branche. Onze oorsprong ligt in Nederland en een groot aantal (food) retailers in Nederland en Duitsland behoort tot onze klantenkring. De Vries WFM is onderdeel van de Info Support International Group.

Het onderscheidend vermogen van onze oplossing is dat deze retail organisaties ondersteunt bij het leveren van de beste service naar hun klanten. Omdat winkelmedewerkers een cruciale rol spelen bij deze service is het zaak hen optimaal in te zetten. Met onze oplossing worden de juiste medewerkers op de juiste plaats én tijd, maar ook tegen de juiste kosten ingezet. Daarbij wordt er ook een werkomgeving gecreëerd waarin zij betrokken en gemotiveerd zijn. Aan de basis van de softwareoplossing en services ligt meer dan 30 jaar WFM ervaring in de retail en het bouwen van kwalitatief hoogstaande software.

Gezocht wordt naar een energieke, pragmatische directeur die eindverantwoordelijk is voor de aansturing en verder groei van omzet en rendement. Het team bestaat uit ruim 30 personen waarvan een substantieel aantal in de sales en consultancy. U geeft leiding aan de totale organisatie en u bent de verbindende factor. Hiernaast vertaalt u onze visie op WFM in een softwareoplossing en diensten. U heeft ruime ervaring in de retail, specifiek met WFM en in Duitsland. Een pre is als U kennis en ervaring heeft met IT-oplossingen. Hiernaast bent U in staat om op diverse levels te opereren en U bent sparringpartner op C-level. Uw talenkennis van Duits, Engels en Nederlands is uitstekend.

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende baan waarin een ondernemende persoon succesvol kan zijn. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.