ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Allround Glasmonteur FttO

Over de vacature

Functieomschrijving

  • Beoordeelt de van de directievoerder ontvangen werkmap.
  • Meldt indien van toepassing afwijkingen/ tekortkomingen in de werkmap.
  • Richt zijn werkplek in (eventueel klaarzetten wegafzettingen, enz.).
  • Voert glasvezel laswerkzaamheden en de daarbij behorende werkzaamheden uit volgens voorschriften.
  • Verwerkt eventuele afwijkingen in opleverdocumenten.
  • Overlegt over afwijkingen die financiĆ«le gevolgen hebben of gevolgen voor de doorlooptijd met engineer of directievoerder.
  • Zorgt voor een opgeruimde werkplek na afronden van de klus.
  • Is op de hoogte van actuele montagevoorschriften.
  • Gebruikt en onderhoudt materiaal en materieel op de juiste manier.

Functie-eisen

Ervaring/interesse in de glasvezeltechniek Afgerond VMBO- of MTS-opleiding; richting elektrotechniek/ervaring met elektrotechniek In bezit van certificaat: Monteur glasvezeltechniek allround (Dirksen); Flexibel in verband met overwerk en langere reistijd; Enthousiast en leergierig; Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband goed kunnen functioneren; Woonachting in de omgeving van Noord-Holland; In bezit van rijbewijs B(E) en VCA;

Bedrijfsprofiel

Technicum is een onderdeel van de divisie Specialist Staffing van USG People. Met meer dan 20 vestigingen in Nederland, is Technicum het grootste bureau in de techniek. Technicum Telecom & Energie, een apart label binnen Technicum, is gespecialiseerd in het detacheren van personeel op mbo en hbo niveau. De medewerkers van Technicum Telecom & Energie zijn vakspecialisten. Ze houden zich bezig met het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken. Zowel in technisch als in administratief opzicht. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van energienetten.

Aanbod

Technicum Telecom, Infra en Energie geeft op professionele wijze invulling aan jou ambities. Wij bieden en garanderen onze werkenden een goed (marktconform) salaris en tevens bieden we zekerheid in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde duur. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden horen hierbij: loopbaanadvies, een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Door middel van opleidingen zorgen wij ervoor dat onze mensen hun vakkennis up-to-date houden en verder uitbreiden. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals korting op verzekeringen.