ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Appcelerator Titanium Developer

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Appcelerator Titanium Developer maak je deel uit van een team van software ontwikkelaars. Door jouw ervaring als mobile developer met kennis van Appcelerator Titanium Alloy ben je in staat om in samenwerking met jouw collega's een bestaande app uit te breiden. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van functies zoals een dagelijkse krant die dagelijks in de app verschijnt en andere features om mensen met een visuele beperking zoveel en zo snel mogelijk toegang te geven tot essentiƫle of juist ontspannende informatie. De app is voor iOS en Android waarmee blinden, slechtzienden of mensen met dyslexie direct toegang krijgen tot een collectie van ruim 55.000 audio boeken en kranten en tijdschriften, thuis vanaf de bank of onderweg in de bus. Met de volledig toegankelijk app (i.c.m. VoiceOver of Talkback) kan eenvoudig een boekenplank worden beheerd en boeken worden gedownload.

Functie-eisen

Je bent op korte termijn beschikbaar voor deze uitdagende opdracht. Uiteraard heb je ervaring als mobile developer met kennis van Appcelerator Titanium Alloy. Je scoort pluspunten als je in jouw reactie verwijst naar een app uit de PlayStore/AppStore die jij hebt gebouwd met Titanium. Als persoon ben je een teamplayer en kun je ook een coachende rol aannemen.

Bedrijfsprofiel

Stichting Dedicon zorgt ervoor dat lezen en leren altijd kan. Ook als je blind, slechtziend, dislect of anderszins visueel beperkt bent. Om dit te realiseren maakt Stichting Dedicon maximaal gebruik van de technologische ontwikkelingen die deze tijd biedt. ICT is hierin cruciaal en wordt steeds belangrijker.

Aanbod

Het betreft een tijdelijke functie voor ongeveer 6 maanden. De salarisindicatie is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!