ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Applicatie / Test ontwikkelaar bij Brightfish

Over de vacature

Functieomschrijving

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het bouwen en aanpassen van native- en web-applicaties geschreven in uiteenlopende talen zoals Objective-C, React, PHP 7 en JavaScript. Daarnaast werk je mee als een van de twee test-ontwikkelaars aan het opbouwen van een systeem waarmee uitgebreide client-server software systemen volledig automatisch getest worden.

Natuurlijk is het bijhouden van kennis omtrent de laatste technologische ontwikkelingen onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over klantwensen en probeer je samen met klant en projectleider tot de best mogelijke oplossing te komen. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. De samenstelling van je werkzaamheden kan worden uitgebreid wanneer je nieuwe vaardigheden opdoet.

Gevraagd wordt

● Kennis en ervaring met PHP (Objective-C, React en JavaScript zijn pré)
● Werken in teamverband en gebruik maken van versiebeheersystemen als GIT
● Ervaring met de volgende zaken is een pré: Debian/Linux, netwerktechnologieën, testsystemen
● Affiniteit met het verregaand automatiseren van testwerk

Geboden wordt

● Een fulltime baan bij een jong, enthousiast en innovatief bedrijf
● Werken in een team met passie voor techniek, UX en design
● Mogelijkheid om ook deel te nemen aan andere projecten binnen de groep (zoals Gridshot)
● Een professionele maar ongedwongen werksfeer
● Afwisselende projecten voor klanten uit uiteenlopende sectoren
● Uitdagend werk en coaching door ervaren professionals
● Dagelijks verzorgde gezamenlijke lunch
● Sportieve buitenactiviteiten en een wekelijkse borrel

Bedrijfsprofiel

Brightfish is een scale-up in de zorgsector, waar jonge mensen werken aan verschillende innovatieve IT oplossingen en mobiele applicaties voor zowel artsen als patiënten. Hierbij ligt de nadruk sterk op in-house ontwikkeling, kennisopbouw en het out-of-the-box benaderen van de problemen en uitdagingen van de zorgsector. We bieden onder andere oplossingen op het gebied van Elektronische Patientendossiers, kwaliteitsmetingen (PROMS) en medisch wetenschappelijk onderzoek. Brightfish is onderdeel van een bedrijvengroep genaamd theFrontDoor, waarin uiteenlopende projecten bijeen komen en opgebouwde expertise elkaar versterkt.

Programmeer-technische kernsystemen en raamwerken ontwikkelen we bijna uitsluitend binnenshuis, waarbij we het beste van onze eigen systemen combineren met open-source aanbod. Zo heeft theFrontDoor bijvoorbeeld een eigen televisie uitzendsysteem (www.gridshot.net) ontwikkeld. Het bedrijf bevindt zich in Hoofddorp nabij de N201 en is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Iedereen die bij ons werkt heeft passie voor wat hij of zij doet en ziet het werk vaak als een uit de hand gelopen hobby. Onze mensen zijn specialist in wisselende vakgebieden en vinden het leuk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uiteenlopende problemen waar onze klanten tegenaan lopen. In het geval van het ontwerpen en ontwikkelen van systemen en applicaties stellen wij onszelf ten doel om een robuuste en complexe backend te voorzien van een intuïtieve voorkant die er ook nog eens gelikt uitziet. Hier doe je als ontwikkelaar veel nieuwe kennis en ervaring op in zowel de diepte als de breedte van het vakgebied.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? theFrontDoor ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Applicatie / Test ontwikkelaar bij Brightfish.