ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Applicatiebeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Het Nova College zoekt voor dienst ICT per 1 juni 2016

Applicatiebeheerder - 1 fte

Dienst ICT is verantwoordelijk voor het beheer van de It omgeving voor de administratieve en onderwijsomgeving van het Nova College. Deskundige ICT medewerkers beheren de hardware en software op de verschillende locaties van het Nova College. ICT staat bij ons voor ontwikkeling, state of the art producten en pasklare, praktische oplossingen. Wij willen kwaliteit borgen en stimuleren onze medewerkers om nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied te volgen en zich eigen te maken.

Wat ga je doen?
Als applicatiebeheerder onderhoud je de diverse applicaties die gebruikt worden binnen het Nova College. Je houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen en realiseert verbetervoorstellen. Het is voor jou vanzelfsprekend dat systemen operationeel zijn en blijven voldoen aan gestelde eisen. In deze functie bied je directe ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en zorg je voor tijdige en juiste afhandeling van calls (incidentmanagement). De werkzaamheden maken enerzijds deel uit van het reguliere beheer en onderhoudswerkzaamheden en zijn anderzijds projectgericht.

Wat vragen wij?
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een relevante functie. Als teamspeler breng je graag je opgedane kennis over op je collega’s. Je bent in staat om samen met je collega’s toe te werken naar vooraf afgesproken resultaten. Je beschikt over een ITIL Foundation certificaat, hebt vaktechnische kennis van de functionaliteit van systemen en applicaties en de beheerprocedures en daarnaast heb je inzicht in de organisatie en specifieke applicaties van de onderwijsinstelling en in de gebruiksmogelijkheden. Je volgt de recente ontwikkelingen op het vakgebied en je bent in staat een bijdrage te leveren aan het opstellen van procedures voor het uitvoeren van veel voorkomende werkzaamheden en het beheren ervan. Graag zien wij kennis terug in je CV van MS applicaties zoals Sharepoint, Office 365 en CRM. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op de Zijlweg in Haarlem, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie technisch specialist volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Beets, teamleider dienst ICT, telefoon (023) 530 34 98.

Vermeld de functie en het vacaturenummer 28 in de onderwerpregel.Vergelijkbare vacatures