ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Applicatiebeheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Technolution ontwikkelt technische informatiesystemen voor grote organisaties. Naast de ontwikkeling vragen zij ons ook regelmatig om het beheer van deze (vaak missiekritische) systemen voor hen te verzorgen. Ben jij klaar voor de uitdaging om maatwerkapplicaties voor onze klanten en onze eigen organisatie te beheren?  Het zijn er meer dan 40!  

Je hebt jouw technische bachelor afgerond en ervaring met het beheer van maatwerkapplicaties. Je werkt gestructureerd met oog voor detail en het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ is jou op het lijf geschreven.

180 Professionals in Gouda

Op ons kantoor in Gouda werken ruim 180 professionals aan projecten voor onze klanten, grote organisaties zoals Rijkswaterstaat, RIVM, KPN en Eneco. 

Samenwerken in het serviceteam

Als applicatiebeheerder werk je in het serviceteam voor onze klanten. Jij verzorgt de eerstelijnssupport en bewaart de rust in kritische situaties. Je staat onze klanten in hectische situaties vriendelijk te woord, bij het optreden van storingen los je deze op een gestructureerde manier op en je kunt deze rust ook overbrengen op de klant. 

Functieverlies herstellen en voorkomen

Daarnaast werk je aan de detectie van applicatie-uitval en signaleer je verbetermogelijkheden die de beheerlast kunnen verlichten.Nieuwe functionaliteit toevoegen, robuuster of veiliger maken, aanpassen aan een verandering in de omgeving: aan alle applicaties wordt onderhoud gepleegd. Als applicatiebeheerder maak jij de impactanalyses, bespreek je deze met de klant en voer je de benodigde werkzaamheden uit. 

Functie-eisen

Van C en Java tot  ASL en BiSL

Om onze klanten kundig te ondersteunen en alle applicaties operationeel te houden, heb je een flinke dosis technische kennis nodig. Het begint met één of meerdere programmeertalen zoals C, C++, C# en Java en een gedegen kennis van de benodigde ICT-infrastructuurcomponenten zoals Windows en Linux, Apache, Tomcat,  JBoss, MySQL, Oracle en PostGres/GIS. Heb je gewerkt met frameworks als ASL en BiSL dan is jouw start een stuk gemakkelijker en zal je snel je weg vinden.

Bedrijfsprofiel

Dit kenmerkt ons en maakt werken bij Technolution uniek

  • Vaste werkplek aan de rand van het centrum van Gouda, naast het intercitystation
  • Kleinschalige teams variërend van 2 tot maximaal 6 personen
  • Multidisciplinaire projecten: zowel elektronica, programmeerbare logica als software

We hechten geen waarde aan status, maar aan kennisCollega's bij Technolution roemen de passie voor techniek die door de gehele organisatie aanwezig is. Al bij de start van Technolution in 1987 was de ontwikkeling van elektronica een van de kernactiviteit en dat is altijd zo gebleven. We hebben dus al meer dan 25 jaar elektronica-ervaring.

Al meer dan 40 collega's werken langer dan 12,5 jaar bij Technolution. Afwisselende projecten, technische uitdaging, een inspirerend team en goede arbeidsvoorwaarden leggen hiervoor de basis.Vergelijkbare vacatures