ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Applicatiemanager gezocht met ervaring 2e en 3e lijns support!

Over de vacature

Functieomschrijving

Als applicatiebeheerder bij onze internationale opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud maar ook verbetering van de belangrijkste businessapplicaties. In deze rol werk jij veel samen met collega's van de IT afdeling zoals business consultants en collega's van de servicedesk. Je verleent tweedelijns support en monitort constant de functionaliteit van de applicaties en hoe er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Hiervoor schakel je zelfstandig met leveranciers en collega's. Je ontwikkeld gebruikershandleidingen en traint de gebruikers binnen de organisatie. Je reageert op vragen vanuit de gebruikers en verzoeken vanuit de business. Daarnaast assisteer je in het uitvoeren van testen.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT Ervaring in de logistiek , oil en gas of een productieomgeving is een pré 3-5 jaar relevante werkervaring Uitstekende kennis van de Engelse taal Uitstekende kennis van Microsoft Navision Ervaring met SQL databases Verder ben jij communicatief vaardig, kun jij makkelijk schakelen met verschillende partijen, ben jij een teamplayer en heb jij een groot probleemoplossend vermogen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote, internationale speler in de oliemarkt. In deze rol zal jij samen met het team in Rotterdam de ICT verantwoordelijkheid op je nemen van zowel de Benelux als Frankrijk.

Aanbod