ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Application Manager Dynamics NAV - Noord-Holland

Over de vacature

Functieomschrijving

Microsoft Dynamics NAV Applicatiebeheerder - Salaris afhankelijk van ervaring + secundaire arbeidsvoorwaarden - Noord-Holland - Permanent - Full-time

Ter uitbreiding van het internationale team ben ik voor een grote Microsoft Dynamics eindgebruiker op zoek naar een ervaren Application Manager Dynamics NAV. Je bent de persoon tussen de IT en de Financiele / Verkoop afdelingen en je draagt zorgt voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Je brengt de informatiebehoeften in kaart en levert oplossingen aan in de vorm van een functioneel ontwerp. Je bent als manager verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten, waarbij je in het aandragen van solide oplossingen, het budget en de praktijk niet uit het oog verliest.

Je bent communicatief sterk en weet je coachende vaardigheden als geen ander in te zetten om de projecten tot een goed einde te leiden. Je hebt collega´s in binnen- en buitenland en zal werkzaam zijn op locatie in Noord-Holland. De organisatie kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat momenteel een mooie groei doormaakt.

Wat zoeken wij:
- ± 5 jaar ervaring Dynamics NAV
- Kennis van sales processen
- Enthousiast, stressbestendig, zelfstandig, probleemoplossend
- Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Wat bieden wij:
- Prima salaris, afhankelijk van ervaring
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Informele, no-nonsense bedrijfscultuur
- Professionele en uitdagende werkomgeving in een uitdagende organisatie

Ben jij de professional waar ik naar op zoek ben, of ken je deze persoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Anne Anthonissen via a.anthonissen@nigelfrank.com. Voor meer informatie kun je ook bellen naar +31 85 888 34 96.

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer één leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics Professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruikmaken om met alle Microsoft Dynamics NAV professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard 100% gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics NAV markt en de mogelijkheden kan altijd contact opgenomen worden met Anne Anthonissen op het nummer +31 85 888 34 96. E-mailen kan ook naar a.anthonissen@nigelfrank.com.

Microsoft / Dynamics / Dynamics NAV/ MS Dynamics NAV / Applicatie / NAV / NAV2013 / NAV 2009 / NAV / NAVISION / NAV2015 / Applicatiebeheer / ERP / Eindgebruiker / Functioneel / SQL / Agrarisch / Testen / Applicatie Manager / Finance/ Software / ICT / Training / Software / IT / Noord-Holland / Utrecht / Amsterdam/ Flevoland / Nigel Frank International / NFI