ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Assistent Verhuurmakelaar

Over de vacature

Vacature omschrijving

Assistent verhuurmakelaar (fulltime / 40 uur per week) – per 1 april 2019

 

Het bedrijf

“In de Stad” is een vastgoedorganisatie gespecialiseerd in de verhuur en beheer van huurwoningen en het ontwikkelen van diverse nieuwbouwprojecten in Rotterdam. Op ons huiselijke kantoor in Rotterdam werken wij met ambitieuze en klantgerichte young professionals hard om een zo goed mogelijke service te bieden. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn stuk voor stuk trotse Rotterdammers die graag een steentje bijdragen aan een nog mooier Rotterdam. Onze kantoorhonden Dries en Kobus dragen iedere dag bij aan een gezellige en informele werksfeer. Een voorliefde voor honden is dus wel een must ;)

 

De functie

Als assistent-verhuurmakelaar ben je het kloppend hart van de verhuurafdeling. Je bent de rechterhand van de verhuurmakelaar(s) en ondersteunt hen op alle mogelijke vlakken. De functie is alleen fulltime te bezetten (40 uur per week). In het kort zullen jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit:

-          Het up-to-date houden van onze sociale kanalen

-          Het inplannen van bezichtigingen

-          Het opstellen van huurcontracten

-          Het onderhouden van klantcontact

-          Het voeren van contractbesprekingen met nieuwe huurders

-          Het vaststellen van huurprijzen

 

Wij zoeken

De assistent-verhuurmakelaar die wij zoeken is klantvriendelijk, proactief, secuur en (het belangrijkste) gezellig! Je bent minimaal in het bezit van een MBO 4 diploma. Verder is het een pré als je over een goede algemene kennis over Rotterdam bezit. Daarnaast is het van belang dat je thuis bent in marketing en goed overweg kunt met social media. Om de functie compleet te maken, dien je een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal te hebben.

 

We zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen:

-          Minimaal een MBO 4 diploma

-          Oog voor detail

-          Klant-is-koning mentaliteit

-          Marketing en communicatieve vaardigheden

-          Affiniteit met vastgoed

-          Vaardig in plannen en organiseren

 

Wij bieden

Als je voldoet aan onze wensen bieden wij jou een informele, familiaire werkomgeving. We zijn een hechte groep en houden allemaal van gezelligheid. Daarnaast is het mogelijk om snel door te groeien tot volwaardig verhuurmakelaar. Je dient dan echter wel in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tot slot bieden wij ruime ervaring, kennis en contacten binnen het vastgoed waarmee we je kunnen opleiden tot een echte vastgoed professional. 

 

Interesse in deze functie? Stuur dan snel je CV + motivatie naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Reageren kan tot uiterlijk 28 februari 2019.

Bekijk vacature of solliciteer