ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Assistent accountmanager Kerstpakketten (Duiven)

Over de vacature

Vacature omschrijving

Dienstverband Tijdelijk/ Seizoenswerk

Werklocaties Makro Duiven Nieuwgraaf 28  Duiven 6921 RJ

Makro Kerstpakketten zoekt een creatieve assistent accountmanager. Werken voor Makro Kerstpakketten betekent werken bij de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland. Jaarlijks verkopen we meer dan een miljoen kerstpakketten. Daarnaast kun je ons ook kennen van Cadeau Carrousel, Lof  of de kerstmarkten die wij organiseren.

Wat kan jij verwachten als creatieve assistent accountmanager?

Assistant accountmanager? Dat klinkt goed he? Bij Makro Kerstpakketten is er een heel team dat zich bezig houdt met het vertalen van klantaanvragen naar te gekke voorstellen, zodat (potentiele) klanten hun medewerkers gaan verrassen met een eindejaarsgeschenk van Makro Kerstpakketten.

Je bent samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het uitvoeren van het offerte traject. Hierbij lever je creatieve input die je vertaalt in professionele klantenpresentaties door te werken met Microsoft Powerpoint en Photoshop. Na het offerte traject ben je mede verantwoordelijk voor het orderproces en het aanspreekpunt voor de klant.

Als assistant accountmanager ben  je werkzaam binnen een enthousiast team, waar samenwerking hoog in het vaandel staat. Geen dag zal hetzelfde zijn door het brede en afwisselende takenpakket.

Het betreft een tijdelijke functie voor gemiddeld 32 – 36 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging.

Wat verwachten wij van jou?

  • je bent communicatief, accuraat en gericht op kwaliteit
  • je bent een echte teamspeler
  • je bent commercieel- en klantgericht
  • je bent creatief en hebt kennis van powerpoint en bij voorkeur ook photoshop
  • je beschikt over MBO + werk- en denkniveau.
  • ervaring in de verkoop van kerstpakketten/relatiegeschenken is een pre.


Interesse?

Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angeline Nieuwenhuijse op +31 026 319 3250 /– Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –

Werken bij Makro Nederland

Makro Nederland heeft in Nederland zo’n 3600 medewerkers en 17 vestigingen met een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro Nederland en daarmee ook Makro Kerstpakketten, is onderdeel van METRO AG. METRO werkt continu aan een uitstekende samenwerking door de beste producten en diensten te leveren aan 21 miljoen klanten in meer dan 25 landen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer


Vergelijkbare vacatures