ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Automatiseringsmedewerker

Over de vacature

Functieomschrijving

Boval Groep is specialist in verschillende disciplines. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord en wordt ondersteund door intelligente manieren waarop processen zijn geautomatiseerd. De door ons zelf ontwikkelde systemen variëren van web portals tot backoffice systemen en/of transactieplatformen. Wij zoeken een collega die zich richt op -het ondersteunen bij- het documenteren van de ontwikkelde programma’s. Vanuit deze basis bestaat de mogelijkheid om je door te ontwikkelen binnen de Boval Groep.

Je vindt het leuk om te programmeren, code te analyseren en documenteren. Je bent bekend met MySql, Php, XML en HTML. Als ICT-er beschik je over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, dat je in staat stelt processen, code en systemen binnen Boval Groep snel en feilloos te doorgronden.

Naast je primaire functie adviseer en ondersteun je het management en de gebruikers bij het formuleren van hun informatiebehoeften. Verder wordt van je verwacht dat je proactief meedenkt in de verbeterprocessen van de ICT omgeving en bijdraagt aan het professionaliseren van de bestaande omgeving.

Kortom, het betreft een veelzijdige allround functie waarin je met alle facetten van het ICT-werk in een dynamische onderneming in aanraking zult komen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Taken

  • Documenteren van de bestaande programmatuur;
  • Het opstellen van rapportages en het initiëren van verbetervoorstellen;
  • Het ontwikkelen van front/back-end programma’s;
  • Ondersteunen van de ICT afdeling.


Fulltime, 40 uur

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van websites en/of programma’s;
  • Aantoonbare ervaring met MySql, Php, XML en HTML;
  • Je kunt zelfstandig en onafhankelijk te werk gaan;
  • Je denkt resultaat en kwaliteit gericht;
  • Je beschikt over een pro-actieve instelling, een groot doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Bedrijfsprofiel

Boval Groep is een landelijk opererende organisatie die bestaat uit specialisten in verzekeringen, verzuimmanagement, financieringen, leasing en juridische dienstverlening. Wij bieden onze relaties via diverse werkmaatschappijen een totaalpakket, waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren.

Boval richt zich op bedrijven binnen heel Nederland. In het bijzonder gaat de aandacht hierbij uit naar bedrijven in de van oorsprong bekende agrarische loon- en grondverzetsector, de grond-, weg- en waterbouw, alsmede de transportsector en op- en overslagbedrijven.

Stuur je sollicitatie en CV naar:Vergelijkbare vacatures