ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Automonteur, Autotechnicus, Restaurateur

Over de vacature

Vacature omschrijving

Even voorstellen:

 

Wij zijn Oldenzaal Classics BV; wij kopen, verkopen en restaureren klassieke BMW's. Wij zijn dè grootste klassieke BMW specialist van Europa en leveren auto's aan klanten wereldwijd. Wereldwijd staat Oldenzaal Classics bekend als hoogwaardig restaurateur van BMW's uit de jaren '60 '70 en '80. Onze Facebook en Instragram accounts worden dan ook vanuit de hele wereld bekeken. Wij werken aan waardevolle klassiekers in het hogere prijssegment: kwaliteit, correctheid en nauwkeurigheid van de auto's en restauraties is dan ook erg belangrijk en doorslaggevend voor onze formule en succes.

 

Wie zoeken we?

Vanwege de grote vraag naar onze auto's en de vergaande restauraties zijn we genoodzaakt ons team van 10 uit te breiden: Wij zoeken iemand die deze visie en passie voor kwaliteit en klassieke auto's met ons deelt. Heb jij affiniteit en passie voor klassieke auto's en zie je ze graag op een hoog niveau? Wij werken projectmatig en langdurig aan klassieke auto's, daarom zoeken wij iemand die zelfstandig en projectmatig kan werken. Dat wil zeggen dat je zelf een planning maakt, zelf bepaalt wat er nodig is en zelf diagnoses kan stellen, werk kan uitvoeren en secuur werkt. In deze branche is er geen 'vervang mentaliteit' zoals bij moderne auto's: hier worden diagnoses gedaan, gerepareerd en gerestaureerd. Wij zoeken een ervaren, zelfverzekerde automonteur / autotechnicus / restaurateur die zelfstandig kan werken en secuur een eindproduct kan afleveren

 

Wat bieden we? 

In Oldenzaal hebben wij een compleet ingerichte werkplaats met moderne bruggen en alle gereedschappen die nodig zijn. Een goed verlichte, opgeruimde, eigen werkplek waar jij aan je project kunt werken. Het gaat om een functie van 40 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Wij werken in een jong team samen in ons pand in Oldenzaal. Er is een goede werksfeer en doen een aantal keer per jaar activiteiten samen. We horen graag van je!

 

Bekijk ook onze Facebookpagina en Website

Solliciteer direct