ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

B DUTCH Senior Verkoper / Interior designer

Over de vacature

Vacature omschrijving

Wat voor soort bedrijf is B DUTCH?

B DUTCH is een hoogwaardig Interior Design ontwerp en productie label. Wij ontwerpen en(!) produceren alle fundamenten voor luxe complete keukens, moderne badkamers en overige leefruimtes. B DUTCH richt zich op het midden- en hoog segment voor zowel de privé- als de zakelijke markt in Nederland en Belgie maar maakt ook vele projecten voor het buitenland. Nagenoeg alles wordt In-House ontworpen en geproduceerd op onze locatie in Cuijk, nabij Nijmegen (ca. 1 uur 15 min van Amsterdam). 

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Een pro-actieve Senior Verkoper/ Sales met een voorliefde voor Interior Design. Je kunt zelfstandig projecten van A tot Z begeleiden. Je bent klantgericht en hebt een commerciële drive. Daarnaast heb je oog voor detail, gevoel voor vormgeving en beschik je over een technisch inzicht. Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk (in zowel Nederlands en minimaal basis in Engels).

 

Naast jouw commerciële drive beschik je over een uitstekend technisch inzicht en weet je gestructureerd te werk te gaan. Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor omzet -en winstdoelstellingen. Ofwel, een duidelijke eigen taak, met een eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om commerciële kansen te ontdekken en te benutten.

 

Wat ga je doen?

Als Senior Verkoper/ Interieurvormgever bij B DUTCH kom je te werken in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je ontvangt klanten die op zoek zijn naar een bijzonder interieur in onze fabriek en showrooms en kijkt samen naar de wensen van de klanten en welke mogelijkheden B DUTCH hierin kan bieden. Met jouw commerciële- en interieur inzicht en creatieve vaardigheden denk je mee met de klant over een passend voorstel en de bijhorende producten. Daarnaast ben je in staat om in redelijk tempo handmatig een schets op te stellen. Vervolgens stel je aan de hand van het klantgesprek een offerte op en begeleid je hem/ haar in het gehele aankoopproces incl. aftersales. Je verwerkt orderbevestigingen en stelt (deel)facturen op, daarnaast beantwoord je via de telefoon en mail alle binnenkomende vragen van jouw  klanten.

 

Wat zien wij graag als aanvullende elementen?

 • Afgestudeerd op een HBO Niveau in de richting Interieurvormgeving;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de interieurbranche (in het hoge segment;
 • Je hebt geen 9u tot 17u mentaliteit;
 • Bereid om 5 dagen in de week te werken en in een roulerend schema in het salesteam op zaterdag (bijvoorbeeld 1 op de 3 weekenden in de maand);
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
 • Minimaal basis schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal.

Wat kunnen wij bieden?

 • Een passend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een jong, enthousiast en dynamisch team met een informele sfeer;
 • Een organisatie die gericht is op groei;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. 

Heeft deze functie jouw interesse gewekt?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief incl. een korte motivatie en CV naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –

 

 

Solliciteer direct


Vergelijkbare vacatures