ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Bijbaan: ict servicedesk medewerkers standplaats Boekarest - Fulltime

Over de vacature

Functieomschrijving

Het bedrijf

Onze opdrachtgever een kennisorganisatie met een focus op IT infrastructuur. De consultants hebben veel ervaring opgedaan binnen Multinationals en Overheid organisaties. Het een IT bedrijf waar passie voor het vak centraal staat. Zij ontwerpen, bouwen en implementeren complexe infrastructuren.
 

De baan

HET BETREFT EEN FULLTIME FUNCTIE

Wil je internationale ervaring op doen maar toch maar drie uur van huis zijn? Lees dan snel verder. Ben jij klaar voor avontuur als expat (voor minimaal 6 maanden) In een van de mooiste meest bruisende steden van Europa namelijk Boekarest bel dan direct. Je krijgt een on the job training om als 1ste lijns servicedeskmedewerker om aan de slag te kunnen voor verschillende toonaangevende bedrijven bij een van de grootste ICT dienstverleners ter wereld. Je krijgt een bovengemiddeld salaris (afhankelijk van je ervaring tussen de €1700 en €1900 per maand) verblijf in Boekarest en een vliegticket. Bovendien verblijf je in een stad waar een biertje 80 cent kost en een avondje uit eten voor een €10 al mogelijk is.

Je zorgt voor het juiste antwoord op vragen, voor een goede oplossing van problemen en je zorgt er soms voor dat een klant zelf zijn probleem kan oplossen. Jouw stem is het visitekaartje van het bedrijf. Lijkt het je leuk om telefonisch klanten te woord te staan en klantcontacten administratief te verwerken in een internationale, inspirerende omgeving waar pro-activiteit, uitdagingen en plezier in werk samen gaan?

In het kort samengevat: 
Aannemen klantorders en incidenten (zowel telefonisch als per e-mail); 
Klanten en afdelingen gedurende het gehele proces geïnformeerd en betrokken houden; 
Analyseren van klantorders en incidenten; 
Verzorgen van vereiste documentatie. 

Jouw profiel


- minimaal MBO niveau 3 / 4, HBO of WO opleidingen in de richting van ICT. Bij voorkeur ict servicedeskmedewerkers opleiding. 
- Minimaal 1 jaar stage- of werkervaring op een servicedesk gewenst, niet verplicht; 
- Flexibele houding, proactief en stressbestendig zijn; 
- Oplossings- en servicegerichte instelling; 
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling; 
- Beheersing van Engelse taal is een pré; 
- Bij voorkeur ervaring met ITIL, Windows 8 / 7 en TOPdesk;

 

Overige info

Arbeidsvoorwaarden Huisvesting op locatie; Vliegtickets heen- en terugreis; Pensioenregeling; Opleiding tot 1ste lijn customer server op technisch gebied Salaris tussen de 1700,- euro en 1900,- per maand. Eerste sollicitatiegesprekken worden via Skype/Facetime gevoerd. Je verdient een goed salaris en je wordt ook in de trainingsperiode betaald. Daarnaast betaald het bedrijf je huisvesting. Wil jij ervaring opdoen in het buitenland of wil je meer informatie? Dan mag je ons bellen, solliciteren via de website of jouw CV en motivatie z.s.m. naar ons toe.