ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Bijbaan promotiemedewerker

Over de vacature

Vacature omschrijving

BIJBAAN PROMOTIEMEDEWERKERDe perfecte bijbaan in jouw regio!

Studenten opgelet! Wil jij de komende maanden lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte bijbaan voor je! We zijn op zoek naar talenten die op vrijdagen en/of zaterdagen samples willen uitdelen van gave merken bij een Jumbo supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan Lay's, Klene, Bavaria 0,0 of Crystal Clear. Heb jij talent om uit te groeien als een echte samplingheld?Hoe ziet een werkdag als sampling medewerker eruit?

Je dienst begint pas om 11:00 uur, dus je kunt lekker uitslapen. Je klokt jezelf in via onze app en meld je bij de filiaalmanager. In de winkel liggen alle materialen voor je klaar, het enige wat jij nog hoeft te doen is de juiste kleding met de buikdrager aan te trekken en het display op orde te houden. Met jouw samples op de buikdrager spreek je de klanten in de winkel actief aan. Je laat ze het product proeven en weet hen ervan te overtuigen om het product aan te schaffen. Om 17:00 zit het werk er weer op en ruim je alle materialen netjes op.Over Brandwise

Brandwise Field Marketing Group is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van Field Marketing. We verzorgen instore demonstraties, sampling, merchandising en hospitality voor toonaangevende merken en opdrachtgevers als Jumbo, Unilever, Nestlé en CocaCola. Dit doen we samen met meer dan 800 enthousiaste medewerkers in het veld.Wat verwachten we van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je straalt energie uit
  • Je bent proactief en vindt het leuk om mensen aan te spreken


What's in it for you?
  • Een lekker salaris van €10,- bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding èn doorbetaalde pauzes
  • Zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken
  • De mogelijkheid om je in te schrijven voor andere leuke opdrachten bij BrandwiseInteresse

Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.Locatie

JumboContactpersoon

Marissa Cornelissen

M: (06) 8290 5488Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer