ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Blockhain ontwikkelaar / consultant bij QNH

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Blockchain consultant geef je advies aan onze klanten over de Blockchain dienstverlening van QNH. Jij bent in staat om te kijken naar de mogelijkheden van Blockchain buiten de wereld van crytocurrencies. Jij bent er van overtuigd dat de applicatie van blockchain in meerdere sectoren van toepassing is. Het versmelten van de deze technologie met de juiste business processen is leidend voor een verbeterde efficiëntie, transparantie en veiligheid.

Gevraagd wordt

•Je hebt een afgeronde Bachelor of Master in de richting van technische IT (Informatica of vergelijkbare opleiding);
•Ervaring als Blockchain ontwikkelaar is een sterke pré;
•Kennis van Golang, TypeScript en Angular 4;
•Kennis van Hyperlegder.Fabric Blockchain technologie;
•Kennis van Continuous Delivery en geautomatiseerd testen (Jenkins, SonarCube, Git, Maven, XL Deploy, Fitnesse);
•Kennis van applicatieservers, middleware, operating systems (Linux) en databases (Oracle);
•Kennis van gedecentraliseerde technologieën;
•Je leert snel en kunt omgaan met onzekerheden;
•Goede beheersing van Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk;
•Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
•Je bent proactief en communicatief vaardig.

Geboden wordt

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen QNH en investeren hier dan ook graag in.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? {QNH} ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van {Blockchain ontwikkelaar / consultant}.