ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Business Support Officer

Over de vacature

Vacature omschrijving

Business Support Officer FR&R UtrechtStel je eens voor…

Stel je eens voor dat jij de Business Support Officer bent binnen Financial Restructuring & Recovery (FR&R). Bijzonder Beheer staat aan de vooravond van een nieuwe grote transitie. Dit vraagt om een excellente business support op het vakgebied HR en Communicatie. Met jouw expertise, organisatietalent, out of the box denken en daadkracht weet jij als geen ander op een gestructureerde manier de organisatie naar het volgende niveau te tillen. Impact creëren

Het Business Support team FR&R kent diverse uitdagingen, denk aan:

 • Het bieden van (HR-) ondersteuning bij in- door- en uitstroom van medewerkers.
 • Ondersteuning van diverse andere HR onderwerpen als cultuur, onboarding nieuwe medewerkers, GROW!, engagement, arbopreventie en ziekteverzuim.
 • Het neerzetten en uitvoeren van de (interne) communicatie. Denk hierbij aan de ondersteuning en het uitdragen van de FR&R strategie, missie en cultuur, ook voor de International community,
 • Coördineren van informatiestromen van veelal gevoelige en/of vertrouwelijke aard;
 • Plannen en verzorgen van diverse interne en externe bijeenkomsten en events;


Met elkaar

We bouwen samen aan een krachtig team dat de verdere ontwikkeling van FR&R kan vormgeven. FR&R (Financial Restructuring & Recovery) is binnen Rabobank Groep wereldwijd verantwoordelijk voor Bijzonder Beheer van de zakelijke financieringsrelaties. FR&R Binnenland (Intensieve Begeleiding) wordt verplicht ingeschakeld als het obligo van de klant de kredietbevoegdheid van de lokale bank op basis van de APKB overstijgt. Ook voert FR&R de regie bij financieringsrelaties waarbij meerdere onderdelen van Rabobank Groep betrokken zijn en bij klanten met reputatierisico’s. Daarnaast vormt FR&R binnen Rabobank Groep hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van Bijzonder Beheer. Als afdeling levert FR&R een belangrijke bijdrage aan de kennis en ontwikkeling van medewerkers binnen de gehele Rabobank Groep.

Met jou erbij als business support talent kunnen we verder bouwen aan een goed georganiseerde en ambitieuze FR&R organisatie.

Een team met diverse collega’s waaronder:Marieke Til:

‘Business Support is de spil in de ondersteuning van het management en bij het realiseren van hun doelstellingen. Door te ontzorgen op essentiële dagelijkse werkzaamheden, stellen we hun in staat een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de opdracht waar zij als persoon en als team voor staan. En vanuit onze spilfunctie kunnen wij verbinden in wat er speelt en leeft in de organisatie en wat nodig is om ons werk goed te kunnen blijven doen. Het werken vanuit diversiteit in persoon en talent en met mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen is voor mij belangrijk. Want in de samenwerking zit onze kracht.’ Met jouw talenten

Dat resultaatgerichtheid, gestructureerd werken en pro-activiteit onmisbaar zijn voor deze functies is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je je herkent in een aantal punten op onderstaande checklist:
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Je bent een organisatietalent, hands-on, creatief en toont eigenaarschap.
 • Je denkt mee, bent in staat je te verdiepen in de materie en ziet wat er nodig is;
 • Je bent communicatief sterk met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt project management ervaring en kan vastleggen in overzichtelijke rapportages en presentaties
 • Affiniteit met data en data analyse
 • Je hebt uitstekende Powerpoint en Excel skills;
 • Je hebt ervaring op het gebied van creatieve communicatieconcepten, tekstschrijven en content productie;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met HR vraagstukken;


Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we bij FR&R op 101 manieren, zoals:

‘Wij maken van iedere grotere zakelijke klant een duurzaamheidsanalyse en gaan met hen in gesprek over hoe zij nog duurzamer kunnen worden’. 

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • Een maandsalaris dat past bij jouw opleiding en ervaring;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget van 8%. Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.


Laten we kennismaken 

Ben jij onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken in een change functie? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent! We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

Handig om te weten:
 • Solliciteren kan tot en met 31 mei 2019. Reageer via de “Solliciteer” button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Marieke Til via [email protected]
 • Marielle Jenneskens, recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via [email protected]
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link: https://www.rabobank.com/nl/footer/privacy/index.html.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer