ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Calculator / Werkvoorbereider

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de inventarisatie en uitvoering van geautomatiseerde calculaties en de projectvoorbereiding voortvloeiende uit nieuwe opdrachten. Daarom is het essentieel dat je goed op de hoogte bent van bestaande technieken en prijsstellingen. Je werkt mee aan uitdagende projecten doordat je nauw betrokken bent bij de voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast blijf je gedurende de uitvoering van de projecten betrokken en lever je een belangrijke bijdrage door het opstellen van meer- en minderwerk en nacalculaties.

Functie-eisen

De persoon die wij zoeken heeft een mbo+ werk- en denkniveau, met een technische opleiding als achtergrond, en minimaal vijf jaar relevante aantoonbare werkervaring. Affiniteit met de bouw (renovatie, aannemersbedrijf) is een pre. Een enthousiaste, leergierige en gedreven werkhouding des te meer. Je bent per mei 2016 beschikbaar om in de functie te starten. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent accuraat en daadkrachtig en samenwerken staat ook bij jou voorop!

Bedrijfsprofiel

Dienstverlenende ondersteuning op gebied van ICT, Financiƫn, kwaliteit en techniek, produktontwikkeling, PZ en Marketing tbv dakbedekkingsorganisaties.

Aanbod

Informele organisatie met blik op de toekomst. Gedreven mensen die oog hebben en meedenken met de klant. Salaris is afhankelijk van ervaring. De vacature is o.b.v. werving en selectie. Je komt dus direct bij het bedrijf in dienst.


Vergelijkbare vacatures