ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Callcenter Medewerker Hilversum

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor het Klantcontact Center van onze opdrachtgever in ’s Graveland (nabij Hilversum) zijn wij op zoek naar Callcenter Medewerkers. Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende start-up die organisaties helpt bij het verbeteren van hun marketing- en salesactiviteiten. Vanwege deze groei is onze opdrachtgever op zoek naar flexibele Callcenter Medewerkers die actief potentiële klanten gaan benaderen. Je verricht hiertoe marktonderzoek om te achterhalen waar kansen liggen of gaan komen. Je benadert klanten telefonisch voor een vrijblijvende afspraak met een van de Sales Adviseurs.

Functie-eisen

Lijkt het jou leuk om de nieuwe Callcenter Medewerker te worden en kun jij je vinden in onderstaand profiel?

  • Minimaal een MBO 4 diploma behaald, bij voorkeur in een commerciële richting
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële telefonische functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bezit goede communicatieve vaardigheden, luisterend oor en vermogen om goed te kunnen doorvragen
  • Je gaat resultaatgericht en zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamplayer
  • Je beschikt over de volgende karakter eigenschappen; commercieel, resultaatgericht, klantgericht, kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Voor de functie van Commercieel Telefonisch Medewerker zijn wij op zoek naar kandidaten die tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar zijn.

De openingstijden van het Callcenter zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bedrijfsprofiel

Cirrus Staffing Services BV is gespecialiseerd in het uitzenden en werven & selecteren van Commercieel, ICT, Helpdesk & Klantenservice personeel. Dit betekent dat je als professional aan de slag kan bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die verschillende klanten helpt om in te spelen op commerciële kansen. Het Callcenter werkt op dit moment voor een belangrijke klant die leidinggevenden, managers en ondernemers uit eenzelfde sector bijeen brengt om kennis en ervaringen te delen. Zij komen regelmatig bijeen met als ultiem doel het ontwikkelen, delen en vernieuwen van kennis. Deze klant is gevestigd in 's Graveland (nabij Hilversum) op een unieke historische locatie waar je werkzaam zult zijn. Deze locatie biedt gratis parkeergelegenheid en is met het Openbaar Vervoer bereikbaar.

Cirrus is op zoek naar een lange termijnrelatie tussen werkgever en werknemer. Onze opdrachtgever biedt een goed basissalaris en een bonusregeling, daarnaast geldt een reiskostenvergoeding en ontvangen medewerkers 8% vakantiegeld. Verder biedt onze opdrachtgever continue trainingen en scholing aan om je zelf verder te ontwikkelen en succesvol te kunnen zijn in sales en marketing.