ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Catering Medewerker in Amsterdam

Over de vacature

Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een echt leuke functie als catering medewerker? Lekker koken, broodjes bereiden en soepen maken voor de lunch in een groot kantoor. Wij zijn per direct voor een kantoor in Amsterdam Noord op zoek naar een catering medewerkers met ervaring! 

Als catering medewerker, bij onze klant,  ben je onderdeel van een hard werkend team van 5 collega's. Je werkt drie dagen in overleg van maandag t.m. vrijdag van 8 tot 16.00 uur of 5 dagen van 8 uur tot 14 uur.

In de ochtend ben je samen met je collega's bezig om ervoor te zorgen dat alles maar dan ook alles voor de lunch, die om 12.00 uur start, klaar is. Van het maken van broodjes, salade's een soepje of een warme maaltijd hier heb je ervaring in en dit maak je met passie klaar.  Uiteraard ben je ook samen met je collega's de vleeswaren aan het snijden en de broodjes aan het bakken. Alles wordt nl zo vers mogelijk geserveerd. Soms heb je samen met je collega een idee voor het maken van een warme maaltijd en deze bereid je dan ook voor en zorgt ervoor dat die in de verkoop gaat. 

Ook ben je verantwoordelijk voor de koffie ronden waarin alle automaten bijgevuld moeten worden. Deze staan verspreid over het gehele gebouw.

Om 12.00 uur gaat het bedrijfsrestaurant open. Op piekdagen komen er zo rond de 500 collega's eten en proeven van je (zelf) gemaakte producten. De lunch duurt tot 13.30 en v.a. ongeveer 13.00 uur starten jullie in overleg met het schoonmaken van de keuken en daarna met het restaurant. 


Functie-eisen
  • Ervaring in het werken in de catering
  • Je kan lekker koken
  • Je kan een menu opvolgen en in grote hoeveelheden uitvoeren
  • Beschikbaar zijn voor minimaal 24 uur per week
  • Fysiek in staat zijn om op piek momenten half zwaar werk uit te voeren. 
  • Ervaring met snijmachines is een pré

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een uitdagende functie met een salaris van €9,96 bruto per uur. De werktijden zijn tussen 08.00 en 16.00, maar vaak ook al eerder klaar. Een baan die geweldig te combineren is met bijvoorbeeld kinderen of een avondbaan.

Bekijk vacature of solliciteer