ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Cloud - AWS Consultant bij QNH

Over de vacature

Functieomschrijving

QNH Consulting is een vooraanstaand dienstverlener op het gebied van Cloud / AWS Consulting. Wij beschikken over een sterk team met goed gekwalificeerde consultants. Wij zijn op zoek naar verdere versterking van het team op dit gebied. Ben je in staat om zelfstandig, in teamverband of binnen een project Cloud / AWS opdrachten uit te voeren? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren bij QNH!

Gevraagd wordt

Profiel

Als Cloud / AWS consultant ben je in staat om advies te geven over de Cloud dienstverlening van QNH. Je bent in staat om verschillende migratievraagstukken van onze klanten te beantwoorden en te vertalen in een roadmap. Daarnaast ben je in staat om vanuit de klant requirements een architectuurontwerp en de daarbij behorende functionele en technische designs te maken en deze vervolgens ook te implementeren.

Criteria

  • In het bezit van een relevant technische afgeronde HBO opleiding;
  • AWS certificaat "Architecting for AWS -associate level" is een pre;
  • Minimaal twee jaar ervaring met Cloud / AWS projecten;
  • Ruime ervaring met Cloud concepten en virtualisatie (VMWare, Hyper-V);
  • Kennis van en ervaring met virtualisatie, consolidatie, compliancy (security) en migratiemethodieken;
  • Analytisch vermogen en een proactieve instelling;
  • Het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden; 
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geboden wordt

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin jij je thuis voelt. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en investeren hier graag in. Hierbij kun je denken aan zowel individuele als collectieve trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Cloud - AWS Consultant bij QNH .