ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Cloud Beheerder Veenendaal Azure INNOVATIEF TOT 4.000

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt minimaal hbo of wo werk- en denkniveau en beschikt daarnaast over minimaal twee jaar Microsoft ervaring, waarvan een jaar in relevante projecten Je bent gecertificeerd in MCSA Windows Server en hebt bij voorkeur één of meerdere actuele MCSE titels in jouw bezit, waaronder ‘Server Infra’, ‘Desktop Infra’, ‘Private Cloud’ en ‘Managing Enterprise Devices & Apps’ Daarnaast beschik je over actuele kennis en ervaring op het gebied van de cloud en publieke cloud diensten.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Veenendaal, Wageningen, Amersfoort, Houten en Utrecht.

Functie-eisen

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren Uiteraard heb je een grote passie voor Microsoft technologieën.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Cloud Beheerder Veenendaal Azure ga je het volgende doen: Op het moment dat een klant de stap maakt naar een hybride cloud oplossing, heeft dit gevolgen voor de manier waarop het beheer wordt uitgevoerd. Het zal je dan ook niet verbazen dat klanten onze experts inschakelen om dit beheer over te nemen. Jij bent, als onderdeel van een gespecialiseerd team, verantwoordelijk voor een deel, of het gehele beheer van de cloudomgeving. Je zorgt ervoor dat je collega beheerders hun werk probleemloos kunnen uitoefenen. Daarnaast voer je projecten uit met betrekking tot verbetering van dit platform. In deze rol werk je onder andere met de volgende technieken: Cloud, volledig gebaseerd op Microsoft technologie met Dell hardware Moderne besturingssystemen, waaronder Windows Server System Center Suite van Microsoft (SCOM, VMM en DPM) Een veelvoud aan platform gerelateerde technieken waaronder PowerShell, ADFS, AAD Connect, Active Directory etc. Microsoft Azure (variërend van virtual machines en worker roles tot aan diensten als Multi-Factor Authentication, Azure Log Analytics, StorSimple, Azure Backup en Azure Site Recovery) Office diensten, zoals Exchange Online, SharePoint Online, Skype for Business Online en aangrenzende dienstenReageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn ambitieus en expert op het gebied van IT infrastructuren binnen de zorg, overheid en commercie. Wij hebben veel kennis van met name Windows en Citrix omgevingen.Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Cloud Beheerder , die past in deze rol.