ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Cloud en Datacenter Engineer

Over de vacature

Functieomschrijving

Coach-IT zoekt voor groeiende ICT totaalleverancier met vestigingen in Nuenen en 's-Hertogenbosch

 

Cloud en Datacenter Engineer

 (DUTCH speaking, technisch geweten)

 

Wij zoeken een zelfstandig werkend, klantgerichte IT engineer met een hoog (probleem)oplossend vermogen. Het betreft een functie waar alle facetten van de i(c)t aan bod komen, maar met name de technische kant hiervan door jou wordt opgepakt. Hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste parameters.

 

FUNCTIEBESCHRIJVING:

Een communicatieve technicus die onze (landelijke/internationale) klanten met raad en daad kan bijstaan, problemen voorkomt en, als ze al optreden, mee oplost. Als consultant/engineer leef je jezelf in in de situatie van de klant (MKB>200 werknemers). Je ontwerpt en realiseert samen met het team (en je directe cloud netwerk collega) technische oplossingen.  je bent de spil voor de interne organisatie alsmede voor de klant. Kortom je bent de technische duizendpoot die uitdagingen en verantwoordelijkheden niet schuwt. Je speelt bovendien een belangrijke rol in het onderhoud en het door ontwikkelen van de eigen datacenter infrastructuur en het hostingplatform.

Functie-eisen

Waar denken wij aan:

·                     Je hebt een IT gerelateerde MBO+/ HBO opleiding;

·                     Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen, installeren, migreren en beheren van systemen en netwerken;

·                     Je hebt de nodige kennis/certificaten van Microsoft, zowel desktop als servers, minimaal op het niveau van MCITP Enterprise Administrator /MCSE (2008 en hoger);

·                     Je hebt aantoonbare kennis, liefst certificaten en werkervaring met Cisco, VMware, Hyper-V, Sonicwalls etc.

·                     Je bent uitstekend bekend met routers, firewalls, VPN security oplossingen en internet-networking, e.e.a. in het kader van bovenstaande systemen en netwerken.

Uiteraard ben je flexibel, communicatief, gedreven, geen 9 tot 5 etc. et cetera. Allemaal standaard zaken die wij normaal vinden. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we het samen met zijn allen doen. Dus neem en krijg je verantwoordelijkheid. En natuurlijk willen we dat iedereen voortdurend beter wordt, dus we maken een op jou gericht opleidingsplan. 

Bedrijfsprofiel

Groeiende MKB ICT totaalleverancier (17 FTE) waar techniek en een uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Helder beleid en heldere doelstellingen. Lopen voorop met technische oplossingen.

Wij bieden:

·                     Een afwisselende baan met veel perspectief op doorgroeien en zelfstandigheid in een platte organisatie met korte lijnen en helder beleid;

·                     Een marktconform salaris met bijpassende voorwaarden;

·                     Een werkomgeving waar leren geen taboe is en de klant en kwaliteit centraal staat (LEAN-gedachtegoed);

·                     Kortom een ambitieuze verantwoordelijke functie met uitdagende (grote) projecten. Dit binnen onze groeiende organisatie met mogelijkheden voor eigen initiatief en eigen inbreng van ideeën, klanten en oplossingen.

SALARIS:

Is uiteraard in overeenstemming met de zwaarte van de functie en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Oh ja en je krijgt natuurlijk het gereedschap dat je nodig hebt om je werk goed te doen zoals auto, laptop, balpen etc.

 

Uitdagend? Dat kun je wel zeggen!

Coach-IT, werving & selectie van ICT professionals, begeleidt deze vacature.

Reacties met motivatie kunnen worden verzonden via de sollicitatiebutton of bel voor meer informatie met Ted van de Ven: 06 10 49 53 28