ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Combineer werken en leren in het Financial Services Traineeship!

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Klaar voor een vliegende start in jouw financiële carrière? In het Financial Services Traineeship ontwikkel jij je in anderhalf jaar tot dé klantgerichte financieel dienstverlener die het verschil gaat maken. Door middel van trainingen en het behalen van diverse Wft-certificaten doe jij alle nodige kennis op, om jouw werkzaamheden bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers zo goed mogelijk uit te voeren. Met jouw klantgerichte aanpak zorg jij ervoor dat iedere klant met een 'wow' gevoel de deur uit loopt.

  Wat ga je doen?

  Als trainee in het Financial Services Traineeship zal je werken en leren gaan combineren. DIt betekent dat jij gedurende anderhalf jaar werkzaam gaat zijn bij één van onze opdrachtgevers én jezelf gaat ontwikkelen door middel van trainingen en certificaten. Het traineeship  focust zich op de financiële sector, daarom zul je bij een grote bank of verzekeraar fulltime aan de slag gaan. De werkzaamheden die je hier zal gaan uitvoeren zijn erg divers, de nadruk ligt echter wel op het verlenen van service aan klanten. Je gaat hen helpen met de problemen waarvoor zij contact met jou opnemen. 

  "Het werk is erg divers. Zo ben je op het ene moment bezig met het openen van een rekening, en het andere moment ben je bezig met het vervangen van pasjes, om vervolgens een gesprek te hebben over de status van alle bankzaken en mogelijke toekomstplannen."

  Naast de praktijkervaring die je op gaat doen bij jouw opdrachtgever ga je je ook ontwikkelen door middel van het behalen van diverse Wft-certificaten en het volgen van trainingen. De Wft-certificaten die je gaat behalen zijn nodig om aan de slag te gaan in de financiële sector. Ze zorgen ervoor dat het advies wat jij geeft, kwalitatief en met oog op de Wet op financieel toezicht, goed zijn. De trainingen die je gaat krijgen gaan je zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied helpen ontwikkelen. Vakinhoudelijk kun je trainingen verwachten over bijvoorbeeld communicatie en lean management. Op persoonlijk gebied volg je een persoonlijk leiderschapstraject. Dit traject helpt je te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je hier zo goed mogelijk gebruik van kan maken. Daarnaast leert het je hoe jij als persoon zelf bent, hoe je op de ander overkomt en hoe jij in een groep functioneert. 

  Last but not least word je ook gekoppeld aan jouw eigen Talentmanager. Deze Talentmanager zal jou gedurende het anderhalf jaar begeleiden en ondersteunen waar nodig. Zie het als jouw persoonlijke mentor, die jou helpt met waar jij tegen aanloopt. 

  "Het fijne aan YoungCapital vind ik dat er een Talentmanager is die een keer in de zoveel tijd met je komt praten. Ik ben erg blij met mijn Talentmanager. Ze denkt goed met mij mee, en houdt het ook luchtig door interesse te tonen in andere dingen dan het werk." 

   

  Wat wij bieden:

  • Een mooi startsalaris dat al snel stijgt;
  • De mogelijkheid om verschillende Wft-certificaten te halen;
  • Vakinhoudelijke trainingen op o.a. het gebied van lean management en communicatie met verschillende klanten;
  • Een persoonlijk leiderschapstraject dat je helpt het beste uit jezelf te halen;
  • Een klas met medetrainees die hetzelfde traject als jou doorlopen;
  • Een Talentmanager die jou gedurende het gehele traject ondersteun;
  • Gave uitjes naar o.a. De Nederlandse Bank, grote spelers op de financiële markt en evenementen.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
  • Relevante werkervaring is niet vereist;
  • Je hebt duidelijke affiniteit met de financiële sector en klantcontact, je krijgt energie van het helpen van klanten;
  • Je bent sociaal, hebt lef en ambitie in de financiële sector;
  • Je bent bereid om te reizen en fulltime beschikbaar.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen die nodig zijn om te starten met ons YoungCapital traineeship? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer