ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Commercieel Medewerker Animatie

Over de vacature

Vacature omschrijving

Het bedrijf

Ennimate is een onderneming die is gespecialiseerd in het maken van uitleganimaties voor bedrijven en instellingen. Uitleganimaties zijn korte video’s waarmee een bedrijven  elke gewenste boodschap op een pakkende en speelse manier kunnen overbrengen op hun doelgroep.

 

De functie

Als commercieel medewerker ben je een volwaardig lid van ons team en houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel van je werk bestaat uit het uitvoeren van animaties voor onze klanten. Het animatieprogramma dat wij gebruiken leer je ‘on the job’. Hiervoor is geen specifieke voorkennis vereist. Daarnaast begeleid je klanten telefonisch en per e-mail in het proces en lever je een bijdrage aan de werving van nieuwe klanten.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een energieke persoonlijkheid met een uitstekende taalvaardigheid en gevoel voor commercie. Handigheid en ervaring met computergebruik in algemene zin is uiteraard een voorwaarde. Goede communicatieve vaardigheden en de bereidheid om hard te werken zijn zaken die wij belangrijk vinden. Voor deze functie denken wij aan kandidaten met tenminste een opleiding op het niveau van MBO-3, MBO-4 of HAVO.

 

Wat we te bieden hebben

Een spannende en veeleisende functie binnen een kleine organisatie. We bieden je een marktconform salaris, passend bij je kwalificaties en ervaringsniveau. Bij bewezen geschiktheid behoort een groei in verantwoordelijkheden en salaris tot de mogelijkheden.   

Solliciteer direct