ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Commercieel medewerker binnendienst

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort hebben we een nieuwe vacature als Commercieel medewerker binnendienst. Heb je enkele jaren commerciële werkervaring en affiniteit met IT? En daarnaast ben je klantgericht, servicegericht, accuraat en ambitieus? Lees dan verder!

Door de groei van onze opdrachtgever zijn wij voor hun kantoor in Amersfoort op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. Je maakt deel uit van het salesteam; je werkzaamheden zijn:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten;
 • Je biedt ondersteuning aan de buitendienst;
 • Je beantwoord vragen, voert secuur gegevens in systemen in, geeft op een professionele wijze advies en zorgt er vooral voor dat klanten vertrouwen hebben in de geboden oplossing;
 • Geen klant is hetzelfde dus je bent vrij om buiten de kaders te denken en binnen je bevoegdheden allerlei zaken te regelen.

Kortom; je ziet het als een uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden. Je wilt de klant ontzorgen door mee te denken en pro-actief te handelen!

Functie-eisen

Ben jij klantgericht, servicegericht, punctueel en probleemoplossend? Wil jij de beste zijn in je vak en voel jij je thuis in een drukke en dynamische omgeving met ambitie? Kijk dan of je verder past in het profiel:

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring in de IT-sector;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, een goede beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig maar vooral consequent;
 • Je beschikt over een ‘can-do’mentaliteit en een groot doorzettingsvermogen;
 • Je bent kritisch en accepteert kritiek; je kunt omgaan met een hoge werkdruk en weet dan de juiste prioriteiten te stellen; 
 • Je ziet het als een uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden, je wilt de klant ontzorgen door mee te denken en pro-actief te handelen.
Arbeidsvoorwaarden

Als je komt te werken bij onze opdrachtgever dan kies je voor een buitengewoon professionele werkomgeving. Ze leggen de lat hoog. Dat is ook noodzakelijk gezien groei van de organisatie en hun klantenportefeuille. Ze stimuleren persoonlijke ontwikkeling binnen een open en professioneel team. Een unieke mix tussen samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, toegankelijkheid, professionaliteit, maar ook commerciële focus. Hoe ziet het arbeidsvoorwaardenpakket er verder uit:

 • Een uitstekend, marktconform salaris;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een incentiveprogramma, voor alle medewerkers binnen de organisatie;
 • Je komt te werken binnen een afdeling waar een informele en collegiale werksfeer heerst;
 • Tevens worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.
Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor de betreffende vacature ontvangen wij graag uw curriculum vitae. Klik daarvoor op de "solliciteer"- button bij deze vacature of schrijf u rechtstreeks in op onze site www.kamphorstwerving.nl.
Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor aanvullende informatie over de functie kunt u contact opnemen met één van onze Adviseurs (033 - 451 9567).

 

commercieel medewerker binnendienst commercieel binnendienst medewerker commercie sales IT ICT automatisering ondersteuning buitendienst vacature amersfoort nijkerk barneveld baarn soest putten ermelo harderwijk kamphorst

Bedrijfsprofiel

We begrijpen dat je enthousiast bent over de functie en dat je graag meer wilt weten over de organisatie. Zodra we je sollicitatie in behandeling nemen, geven we graag een uitgebreide toelichting. Het volgende kunnen we alvast vertellen: onze opdrachtgever heeft 6 vestigingen, met een landelijke dekking en werkt als lokale partner voor de klant. Zij bieden een totaalpakket aan maatwerk op het gebied van ICT. Binnen de organisatie werken inmiddels ruim 60 collega’s en de organisatie is nog steeds groeiende.