ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Commercieel medewerker te Breda, voor 24 tot 40 uur per week

Over de vacature

Functieomschrijving

De functie van commercieel medewerker betreft een binnendienst functie, waarbij je dagelijks telefonisch contact hebt met contactpersonen op management- en directieniveau. In deze functie benader je potentiële klanten en zorg je ervoor dat zij in contact komen met 'jouw' bedrijf door middel van een 1-op-1 afspraak, bezoek aan een event of deelname aan een webinar. De klanten waarvoor de organisatie werkt zijn met name ICT gerelateerd. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Bij goed functioneren zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. De functie kan worden uitgevoerd in 24 tot 40 uur. Dit betekent dat je de functie ook naast een (deeltijd) studie kunt bekleden, mits je minimaal 24 uur beschikbaar bent (tijdens kantooruren 8.00-18.00 uur).

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent commercieel ingesteld
  • Je ziet het werken met targets als een uitdaging
  • Je bent ambitieus en hebt interesse om door te groeien binnen de organisatie

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een marketingbureau dat zich richt op de ICT branche. Ze zijn betrokken en betrouwbaar en op zoek naar ambitieuze mensen die willen doorgroeien binnen de organisatie.

Aanbod

De functie is voor langere tijd, waarbij je meteen in dienst van de organisatie komt. Je start met een salaris van € 1693,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een bonus per sale. Denk jij de kandidaat te zijn die we zoeken? Wij ontvangen graag je cv en motivatie! Wij geven de voorkeur aan online sollicitaties via onze eigen website www.startpeople.nl en niet via overige sites. Zo kom je in ons landelijke systeem te staan en kunnen we je beter bemiddelen. Wanneer de vacature je aanspreekt en je aan de profieleisen voldoet, zou ik je willen vragen om op de knop ‘solliciteren' te klikken. Klik nogmaals op ‘solliciteren' om de sollicitatie definitief te maken. De sollicitatie en het CV komen digitaal bij ons binnen en worden door één van onze medewerkers in behandeling genomen. Door de vele reacties zijn wij helaas niet in staat om alle aanmeldingen een persoonlijke terugkoppeling te geven. Mocht je na vijf dagen niets van ons hebben vernomen, dan kom je helaas niet in aanmerking voor de functie en is uw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.