ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Communicatie, Content & Copywriter

Over de vacature

Vacature omschrijving

Communicatie, Content, Copy Baggraar

Minimaal 24 uur per week

 

Bagger? Ja, Baggr. Echt? Echt!

Daar wil je toch niet werken? Nou, als jij het verschil wil maken vanuit jouw expertise van Content, Communicatie, Copy bij een bureau met een eigen visie, grootse ambities, grote en kleine opdrachtgevers in een variatie van branches en veel gezelligheid, dan moet je het misschien toch eens overwegen. Wij zouden het in ieder geval te gek vinden als we een nieuwe collega mogen verwelkomen.  

 

Wie, wat, waar Baggr

Baggeren is het proces waarbij troebel water helder wordt gemaakt en zorgt voor verdere groei van flora en fauna. En dat is precies wat we bij Baggr doen.

Vanuit Baggr gaan we binnen organisaties tot op de bodem op zoek naar al het moois dat het merk te bieden heeft. Vanuit de authentieke kracht van de organisatie en de mensen. Helder krijgen waar het voor staat. Advies geven over hoe het uit te dragen. Samen met medewerkers. Om klanten aan te trekken en fan te maken. Vanuit relevantie, vanuit wie de organisatie is. Dat doen we met veel energie en een tikkie ongeduld. Altijd gericht op resultaat.

Vanuit onze eigen ontwikkelde methodiek van graven, gronden en groeien, en de inzet van merk, marketing, communicatie en public relations, leggen we zo een vruchtbare basis voor de groei van elke organisatie.

Groeien. Klanten vinden. Klanten behouden. Meer omzet maken. Marges verbeteren. De concurrentie voorblijven. Talent vinden en binden. Het zijn de uitdagingen waar ieder bedrijf dag in dag uit mee bezig is. En het zijn de uitdagingen waar wij blij van worden.

Word jij hier ook blij van? Ben jij dé expert op het gebied van Communicatie, Content en Copy? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

 

Jouw rol als Communicatie, Content en Copy Baggraar

Je vindt het vanuit je Communicatie expertise heerlijk om je te verdiepen in de doelgroepen van de klant. Klantinzichten boven te halen, kernboodschappen te formuleren en deze door te vertalen naar een communicatiestrategie en creatief concept. Je denkt net even anders dan alles wat al bedacht is. En weet dit met enthousiasme over te dragen aan je collega’s en opdrachtgevers. Communicatiekalenders en planningen, het is jouw ding!

Als het gaat om Content, dan ben je als onderdeel van Communicatie verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en rechtstreeks brengen van waardevolle content bij prospects en klanten van onze klant. Via de kanalen van de klant en ook betaalde kanalen. Op het juiste moment en op de juiste plaats. Altijd passend bij het merk en in de juiste balans met de inzet van andere communicatie.

Copy is wat het woord zegt: jij bent verantwoordelijk voor alle teksten die we voor opdrachtgevers en Baggr schrijven. Voor een grote variatie aan middelen en content: blogs, videoscripts, websites, flyers, brieven, emails, expertpapers…. en alle communicatiemiddelen die wij bedenken en adviseren.  

Kortom, je bent verantwoordelijk voor de strategische, planmatige en uitvoerende rol van Communicatie, Content en Copy bij de projecten die wij voor onze relaties doen. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers hierover. En ga je actief aan het werk om het merk Baggr bekender te maken.

 

Dit doe je:  

 • Het geven van (strategische) communicatie adviezen, het maken van communicatie- en contentplannen en het projectmatig uitvoeren ervan als onderdeel van een totaalplan voor klanten om hun merk te laten groeien en hun commerciële doelen te realiseren.
 • Schrijven, schrijven en schrijven. Hadden we al gezegd dat je veel schrijft?
 • Je heb je eigen schrijfstijl en ben ook in staat om je stijl aan te passen aan een stijl die past bij onze opdrachtgevers.
 • Het proactief tot stand brengen en onderhouden van relaties met prospects en opdrachtgevers. Een deel van je beloning is afhankelijk van je commerciële succes.
 • Het geven van trainingen of coachen van klanten op het gebied van de inzet van Communicatie, Content en Copy.
 • Meedenken en meedoen in het groter maken van Baggr.

 

Dit ben je:

 • Je hebt tenminste een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of journalistiek.
 • Je hebt 3 – 10 jaar werkervaring met vergelijkbare werkzaamheden.
 • Je bent helder, analyserend, verbindend, energiek, resultaatgedreven en een tikkie ongeduldig (net als wij ;).
 • Je bent gek op alles wat met Communicatie, Content en Copy te maken heeft, weet wat de trends zijn, leest veel en je kunt er geen genoeg van krijgen. Je bent en wilt de expert zijn op dit gebied.
 • Je houdt van mensen en maakt makkelijk contact.
 • Je staat positief in het leven.  
 • Je functioneert goed binnen zowel kleine als hele grote organisaties.
 • Als je in de horeca hebt gewerkt, is dat absoluut een pré.

We zijn op zoek naar iemand die ambitieus is, graag onderneemt en een serieuze sparringpartner is op het vakgebied Communicatie, Content en Copy. Je houdt van zelfstandigheid en vrijheid en beschikt over een natuurlijke gedrevenheid. Je vindt het niet erg als zaken nog niet geregeld zijn, maar houdt er juist van om ze mee aan te pakken.

 

Dit is wat wij je bieden:

Je komt bij een klein bureau met grootse ambities en een flink netwerk, wat inhoudt dat jij het bureau en ook je functie mee kunt vormgeven. Je werkt voor grote en kleine succesvolle spelers in alle type branches. Je bureau staat op een inspirerende plek in ’s-Hertogenbosch: De Gruyter Fabriek.

 

Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding, leeftijd en je toegevoegde waarde voor Baggr.

 

Enthousiast geworden?

Wil jij met ons merken groter maken vanuit hun authentieke kracht? Wil jij meebouwen aan een organisatie die de ambitie heeft, te bewijzen dat de Baggr methodiek werkt? Stuur dan je cv mét toelichting waarom jij hier de beste kandidaat voor zou zijn uiterlijk vrijdag 1 februari. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 8 februari en mogelijk eerder.

 

Voor meer informatie over Baggr, check onze website: www.baggr.nl.

We heten je graag welkom in ons team!

 

Solliciteer direct