ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Consultant

Over de vacature

Functieomschrijving

Als consultant adviseer en implementeer je de Connexys Salesforce applicatie bij onze klanten. Binnen de standaarden van Salesforce configureer jij de recruitment oplossingen die aanvoelen als maatwerk voor onze klanten. Softwareoplossingen zijn bijvoorbeeld voor recruitment processen en ook bij flexibele inhuur, mobiliteit en campus recruitment. Connexys Salesforce biedt een totale resource oplossing. Je werkt nauw samen met de accountmanager en de afdeling Service Delivery. Je fungeert als projectmanager naar zowel de klant als de interne organisatie, zorgt voor een projectplanning en stuurt tijdig bij.

Wat ga je doen?
  • Je realiseert (vaak op locatie bij de klant) zelfstandig implementaties, wijzigings- en adviesopdrachten.
  • Je bedenkt functionele oplossingen om de afgesproken configuratie te realiseren en overziet het project tot realisatie.
  • Je werkt samen met externe leveranciers en samenwerkingspartners.
  • Je bent in staat om de gebruikers en beheerder aan klantzijde te trainen.
Als consultant werk je binnen de afdeling Salesforce en werk je nauw samen met accountmanagement en development.

Functie-eisen

Bedrijfsprofiel

Connexys is specialist en marktleider in het ontwikkelen en implementeren van webbased applicaties die alle processen rondom het werven en inhuren van vast en flexibel personeel stroomlijnen. In meer dan 60 landen worden onze oplossingen door meer dan 14.000 gebruikers bij ruim 250 bedrijven gebruikt. Connexys ontwikkelt haar oplossingen op de nieuwste en meest vooruitstrevende internationale platformen van Salesforce.com. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de K.P. van der Mandelelaan 68-70 in Rotterdam, is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer, en beschikt over een ruim (gratis) parkeerterrein.


Vergelijkbare vacatures