ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Consultant

Over de vacature

Functieomschrijving

Vind je het een uitdaging om met een team van gedreven en kundige collega's een compleet ERP pakket bij onze klanten te implementeren? Word je enthousiast bij het idee dat je gebruikers kunt begeleiden tijdens een belangrijke verandering in hun dagelijkse werk? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Als consultant implementeer je het ERP product Tobias AX bij onze relaties (woningcorporaties) in heel Nederland. Samen met de klant stel je de inrichting van het systeem vast en begeleid, adviseer en train je de gebruikers. Waar nodig vinden conversies van gegevens plaats. De implementaties worden projectmatig uitgevoerd met een klein team, onder leiding van een projectmanager. Als consultant word je daarbinnen geacht zeer zelfstandig te kunnen werken.

Functie-eisen

  • Minimaal een HBO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica
  • Klantgericht en analytisch ingesteld
  • Goede mondelinge communicatie en presentatie
  • Kennis van financieel administratieve processen en systemen
  • Affiniteit met vastgoedprocessen

Bedrijfsprofiel

Aareon NL is een solide, sterk groeiende en internationale werkgever, gevestigd in Emmen. We bieden je uitdagend werk in een dynamische en flexibele omgeving waarin professioneel gewerkt wordt in een informele sfeer.

Innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hecht Aareon veel waarde aan klantgerichtheid en aan de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van haar medewerkers. De groei en dynamiek van de organisatie bieden vele ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je vorm kunt geven aan jouw carriere.

Kijk voor meer informatie op www.aareon.nl/Organisatie/Aareon_als_werkgever.440.htmlVergelijkbare vacatures