ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Consultant Applicatie Migratie

Over de vacature

Functieomschrijving

Het migratie-traject van Windows Server 2003 naar 2008 / 2012 wordt jouw uitdaging als Consultant Migratie. Deze migratie zal worden uitgerold voor 1600 gebruikers. Een aantal belangrijke stappen die jij gaat zetten in het migratieproces zijn de inventarisatie en onderzoek van de Windows 2003 servers. Hiervoor onderzoek je of de bestaande hypervisor gebruikt kan worden op de nieuwe versie van het besturingssysteem. Jouw ervaring met scripttalen en het packagen van applicaties helpt je om deze migratie vlekkeloos te laten verlopen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de migratie een succes wordt. De kennis die je hebt opgedaan als Migratiespecialist kun jij vertalen naar een plan. Jouw enthousiasme en gedrevenheid passen binnen dit plezierige team van specialisten.

Functie-eisen

  • Ervaring met migratie trajecten WS 2003 - 2008 / 2012, Dg Dialog en/of Allegro en/of Office 365
  • Certificering Microsoft 70-290 én Microsoft 70-646 is een pre
  • Afgeronde opleiding MBO niveau 4
  • Ervaring bij een overheidsinstantie

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 384 682 730


Vergelijkbare vacatures