ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Consultant GGZ & ICT

Over de vacature

Vacature omschrijving

De Functie

Als consultant bij ZZA ben je een belangrijk onderdeel van onze core business: het ondersteunen van ziekenhuizen en GGZ/Jeugdzorg instellingen op het snijvlak van Finance & IT. De Jeugd GGZ en de jeugdzorg markt is een zeer dynamische markt waarin de laatste jaren veel veranderd is qua wet- en regelgeving. Hiermee is het financiële aspect in het GGZ-landschap ingrijpend veranderd, met onder andere als doel om marktwerking te stimuleren. Denk aan de transitie van het sociale domein naar de gemeente (vanaf 2015) en het afschaffen van de DBC-systematiek per 2018 welke uitdagingen geeft in het sturen van de omzet en de inrichting van de systemen.

 

Hoe ziet een werkweek eruit?

De opdrachten binnen ZZA kunnen heel divers zijn. Zo is het mogelijk dat je ’s ochtends overleg hebt met de Manager Finance en Manager Zorgadministratie van een ziekenhuis of instelling om de stand van zaken voor de komende facturatie door te spreken. In de middag kan een training aan de specialisten over correcte registratie op de agenda staan. Sta niet raar te kijken als je de volgende dag deel uitmaakt van een werkgroep bij een EPD/ECD-implementatie of onze eigen ontwikkelde GGZ-tooling aan het installeren bent. Misschien dat je eind van de week nog om tafel zit met een zorgverzekeraar of gemeente om de resultaten te motiveren.

 

Waarom bij ons?

ZZA is een ambitieuze onderneming opgericht in 2016. Wij leveren consultancy aan ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Daarnaast wordt onze in-house ontwikkelde financiële rapportage suite voor de zorgadministratie op dit moment door meerdere Nederlandse ziekenhuizen gebruikt. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met tien ambitieuze, enthousiaste medewerkers. Deskundigheid en ‘weten waar je over praat’ staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat motivatie minstens de helft bijdraagt aan een goed resultaat én een goede werksfeer, en daarom geven wij onze collega’s de vrijheid om zelf te beslissen welk project zij willen aanpakken. Bovendien hebben we leuke etentjes, borrels en een tafelvoetbaltafel op ons kantoor in Hoofddorp.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren GGZ en/of Jeugdzorg consultant met sterke communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk om bij onze opdrachtgevers een verbinder te zijn tussen de zorgadministratie, het functioneel beheer en control. Jij weet op professionele wijze de wensen van gebruikers te vertalen naar (ICT) oplossingen en behoudt het overzicht over de systemen met hun onderlinge relaties. Daarvoor is kennis met betrekking tot de administratieve en financiële processen binnen de GGZ en/of Jeugdzorg belangrijk, zoals:

– Wet- en regelgeving GGZ

– Functioneel beheer EPD / ECD

– DBC registratie / declaratie

– Financiering van de zorg

 

Wat bieden wij?

Bovengemiddeld, marktconform salaris

Lease auto + tankpas waar je ook privé mee mag rijden

Laptop

Iphone (of Android)

 

 

 

Solliciteer direct