ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Continuous Delivery (CD) Consultant bij SpronQ

Over de vacature

Functieomschrijving

Het evolutionair bouwen van complexe IT oplossingen is een samenspel mensenwerk waar nodig en automatisering waar nuttig. De automatisering kan de helpende hand brengen in het complete proces van idee naar opgeleverde oplossing, om deze IT ontwikkel stroom door de “pipeline” zo soepel lopend mogelijk te maken en te houden zoeken we Continuous Delivery consultants die aan zowel de mens als de machine (tool) kant de klant kan helpen met het optimaliseren van het idee-ontwikkel-deploy proces, zodanig dat alle schakels optimaal samenwerken. De Continuous Delivery (CD) consultant weet wat de verschillende disciplines in het team nodig hebben zoals integration en test en faciliteert deze met het bouwen en inrichten van de juiste tools, binnen SpronQ of ook bij de klant. Als CD consultant heb je kennis van ontwerpmethodieken, moderne software ontwikkeling’s methoden, test methoden en tools als SoapUI, SOATest, Cucumber/Rest assured, Selenium en/of vergelijkbare tooling, cloud deployment van complexe systemen en bezit je uitstekende contactuele eigenschappen die je de spin in het web maken.

Geboden wordt

SpronQ is op zoek naar gedreven collega’s met gezonde ambitie, ruime werkervaring en een technische achtergrond op hbo- of wo-niveau, die een actieve bijdrage willen leveren aan onze organisatie. Voldoe je hier aan en wil je verder groeien als professional en als mens? Wij gaan graag met je in gesprek!

Bedrijfsprofiel

Samen werken aan een gezonde IT markt door voorbeeld te stellen! SpronQ is een netwerkorganisatie, iedereen staat met elkaar in verbinding en we werken volledig transparant. De lijnen zijn kort en er is geen sprake van hiërarchie maar van een natuurlijke ordening. SpronQ stimuleert de ontwikkeling van de persoonlijke autonomie. We zoeken multi-talenten die zichzelf uitdagen om binnen hun ambacht continue te blijven ontwikkelen waardoor moeilijke operaties automatisme worden en er steeds weer ruimte is voor nieuwe uitdagingen. Ons hele bedrijfsmodel is gericht langdurige relaties met collega’s waarbij maximaal delen een uitgangspunt! Dit bereiken we door onze samenwerkingsprincipes heel serieus te nemen. Voel je je goed bij onderstaande principes?

  • Samen in de modder en samen in de zon
  • Problemen zijn niet van iemand maar van ons samen
  • Kleine fouten maken om grote te voorkomen
  • Collectief belang in lijn met individuele ambitie
  • Goed voorbeeld doet volgen
  • Wie niet luistert, spreekt niet
  • Oefening baart kunst, blijf oefenen
  • Geduld brengt het mooiste resultaat
  • Respecteer dat niemand perfect is
  • Openheid maakt onschendbaar
Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? SpronQ ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Continuous Delivery (CD) Consultant bij SpronQ.