ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Contract- en leveranciersmanager ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Contract- & leveranciersmanager ICT monitor je de contracten met de bestaande relaties en de aangegane verplichtingen op een wijze dat Pantar wordt voorzien van een optimale dienstverlening. Je verkent de markt op aanbod en ontwikkelingen m.b.t. ICT-technologie en -aanbieders en inventariseert binnen de organisatie behoefte en wensen m.b.t. de inkoop van de ICT-diensten/producten. Je organiseert de inkoop van nieuwe ICT-diensten en adviseert de directie t.a.v. het daarin te voeren beleid.

Functie-eisen

Wij vragen

  • Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau richting ICT.
  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van contract- & leveranciersmanagement en inkoop van ICT.
  • Je bent bekend met Europese aanbestedingstrajecten en het opstellen van (IT)contracten (NEVI).
  • Je hebt kennis van/ervaring met Exact Synergy, Exact Globe en ADP Workforce.
  • Je hebt kennis en ervaring met ontwikkelmethodieken (SCRUM), testmethodieken (TMAP), beheer en service management (BiSl en ITIL).

Bedrijfsprofiel

Werken bij Pantar

Als medewerker van Pantar draag je bij aan de integratie van mensen met beperkingen in het arbeidsproces. Werken bij Pantar is werken voor een bedrijf met een grote diversiteit aan mensen, producten en diensten. Als medewerker van Pantar draag je bij aan zaken die van maatschappelijk en economisch belang zijn. Pantar vindt het belangrijk om in medewerkers te investeren en geeft je dan ook de ruimte om je talenten te ontplooien. Wij zoeken enthousiaste en betrokken collega’s die samen met ons verder vorm willen geven aan ons bedrijf. Collega’s die denken in mogelijkheden, verbinding zoeken door samen te werken en aanspreekbaar zijn op te behalen resultaten.

 

De afdeling

Pantar heeft de ICT-taken grotendeels uitbesteed aan externe partijen. De afdeling ICT binnen Pantar houdt zich bezig met regie en sturing op deze partijen om een maximale aansluiting te krijgen tussen de IT-behoefte en -leverancier. Marktontwikkelingen en innovaties worden nauwgezet gevolgd en door diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en ontwikkelingen binnen Pantar en de politiek wordt behoefte van Pantar vertaald naar nieuwe IT-toepassingen. Daarnaast vindt binnen deze afdeling het functioneel beheer van de core-applicaties van Pantar plaats.

 

Wat bieden wij

  • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar.
  • Marktconforme beloning: maximaal € 4.105,- bruto per maand op fulltime basis (36-uur), daarnaast krijg je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering van 7,5%.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Gerard Janssen, Hoofd Facility en ICT a.i. via 06-22 17 49 89.Vergelijkbare vacatures